Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

Emekli Belediyeci Süleyman Kazel Muhtar Adaylığını Açıkladı

İlçemiz Sevilen Simalarından Emekli Belediyeci Süleyman Kazel 31. Mart 2024 Yerel Seçimlerinde 28 Yıldır İkamet Etiği Esentepe Mahallesine Muhtar Adayı Olduğunu Açıkladı. Gazetemize Kısa Bir […]

Emekli Belediyeci Süleyman Kazel Muhtar Adaylığını Açıkladı
13 Ocak 2024 20:24

Boyabat ilçesinin sevilen simalarından Emekli Belediyeci Süleyman Kazel 31. Mart 2024 Yerel Seçimlerinde 28 Yıldır İkamet Etiği Esentepe Mahallesine Muhtar Adayı Olduğunu Açıkladı.

Gazetemize Kısa Bir Açıklama Yapan Süleyman Kazel Şunları Söyledi; İlçemiz Sanayi Sitesinde Oto Tamircisi Motor Ustalığı Yaptım Ve Belediye Kademesinden Görev Aldım. Belediyede 7 Yıl Dozer Operatörü Olarak Çalıştım Emekli Oldum, 28 yıldır İkamet Etiğim Esentepe Mahallesinin Sorunlarını Biliyorum, Belediyecilik Tecrübemle, Bilgimle, Birikimimle Çözülmeyecek Sorunumuz Yok” Dedi.

Süleyman Kazel Kimdir?

1969 Yılında Sinop’un Saraydüzü İlçesi Arım Köyünde Doğdum 1982- 2001 Yılları Arası Boyabat Küçük Sanayi Sitesi’nde Esnaflık Yaptım.

2002-2019 Yılları Arasında Boyabat Belediyesi’nde Dozer Operatörü Olarak Çalıştım Buradan Emekli Oldum. Evli Ve 5 Çocuk Babasıyım Muhtar Adayı; Olarak 28 Yıldır İkamet Ettiğim Mahallemize Çalışma Hayatım Boyunca Kazandığım Tecrübelerim Ve Siz Değerli Mahalle Sakinlerimizin Destekleriyle Mahallemizi Daha İyiye Daha Güzeli Hep Birlikte Ulaştıracağız. Bu Vizyon Ve Misyonu Tamamlamak İçin Gece Gündüz Durmadan Ve Yılmadan Mahalle Sakinlerimizle İstişare Ederek Ve Yetkililerle Görüşerek Mahallemizi Daha Temiz Ve Yaşanabilir Bir Hale Getireceğiz.

Sizlerin Derdini Kendi Derdim Sayarak Bana Vereceğiniz Yetkiyle Adil Bir Yönetim Göstereceğime Söz Veriyorum Siz Değerli Mahalle Sakinlerimizin Desteklerini Bekliyorum.

Emekli Belediyeci Süleyman Kazel Muhtar Adaylığını Açıkladı
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.