Dolar 32,5399
Euro 34,8951
Altın 2.437,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Ekranlarda Nevruz Hanım Yine Yaptı Yapacağını!

Esra Erol’a katılan ve evlenmek isteyen Nevruz Hanım yine rahat durmadı.

Ekranlarda Nevruz Hanım Yine Yaptı Yapacağını!
11 Mart 2016 22:55

Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’un stüdyodan kovması ile gündeme gelen ve taliplerine hayır diyeceğini söyleyerek tepkileri üzerinde toplayan Nevruz Hanım, bugün yine yapacağını yaptı.

Programa geldiğinden beri yoğun bir ilgi gören Nevruz Hanım, gelen her adayını ret ederken, tepkiler de artık iyiden iyiye arttı. Esra Erol’un bugün yayınlanan yeni bölümünde Nevruz Hanım’a yeni bir talip gelirken, Nevruz Hanım’ın cevabı yine hayır oldu.

Hep Hayır Diyor!

ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan programda bazen istenmeyen durumlar da ekrana yansırken, Nevruz Hanım’a seyircilerin tepkisini aşırı oldu.

30 talibine de hayır diyen ve hiçbir şekilde evlilik yolunda ilerlemeyen Nevruz Hanım’ın başka amaçları olduğu yönünde de yorumlar yapılırken, bugün yaşanan son olay sonrasında Esra Erol yine sinirlendi.

Damat Adayı Kızdı!

Nevruz Hanım’ın hayır demesi ile kendisine talip gelen damat adayı da sitem ederken, Nevruz Hanım’a bir daha programa çıkma dedi.

Bu lafın üzerine sinirlenen Nevruz Hanım ise yetkilere söyleyin, beni çıkarmasınlar o zaman dedi.

Programda yaşanan bu tartışmalara son noktayı Esra Erol koyarken, program akışı devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.