Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Dikmen Belediye Başkanlığına Sürpriz Aday

CHP'den aday

Dikmen Belediye Başkanlığına Sürpriz Aday
18 Ağustos 2013 16:56

Genç İş Adamı Yaşar Karademir Dikmen Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday adaylığını açıkladı.

Başvuru evraklarını CHP Dikmen İlçe Başkanlığı'na teslim eden Karademir, yaptığı açıklamada Dikmen'de hizmete talip olduğunu söyledi.

Bu zamana kadar ilçeye hizmet edenlere teekkür eden Karademir şunları söyledi; "Öncelikle, geçmiş yıllarda vermiş oldukları hizmetler için hükümetlerimiz ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizler bu hizmetleri plan, program ve projelerimiz ile çok daha ileri bir noktaya taşıyabileceğimize inanıyoruz. Biz, Dikmen’i iyi biliyoruz.

Eksik kalan, unutulan veya yanlış yürüyen işleri uzman ekibimiz ile en kısa süre yoluna koyacağımıza, Dikmenlinin ekonomik sorunlarına kısa vadede çözümler bulacağımıza ve Dikmen’e birçok vizyon projesi kazandıracağımıza inanıyoruz. Biz, bunun için hazırız.

Saygıdeğer Büyüğüm, Canım Kardeşim,

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde sana hizmet etmek için Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde yola çıkıyoruz. Aday adaylığı ve nasip olursa adaylığımız süresince Dikmen’in geleceği için bizden duanı, sevgini ve desteğini esirgeme. Biz, seni ve Dikmen’i çok seviyoruz"
 
Yaşar Karademir Kimdir ?
 
Yaşar Karademir, 26 Eylül 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Sinop’un Dikmen İlçesi, Büyükkızık Köyü’ndendir. Babasının adı Hasan, annesinin ise Gülizar’dır. Eğitim hayatının ilk ve orta öğretimi Ümraniye Çakmak İlköğretim Okulu’nda geçmiştir.

Karademir, vatani görevini 1998 – 1999 yılları arasında İzmir Eski Foça Amfibi Deniz Komando Tugayı’nda yapmıştır.

İş hayatına 1994 yılında tekstil sektöründe başladı. Bu sektörde başarılı olduktan sonra 2005 yılında Ümraniye’de İnci Tekstil ile Dry Kuru Temizle firmasını kurdu. Ticari zekâsı ve çalışkanlığı ile adından söz ettirmeye başladı. Her geçen gün büyüyen firmasını, Yalova’ya taşıma kararı aldı.

Yaşar Karademir, iş hayatının yanında hobi olarak Tiyatroculukla ilgilendi. Rahmetli Tiyatro Ustası Aykut Oray’ın öğrenciliğini yapmıştır. Aynı zamanda Karademir, medya camiasına yakın birisidir. Eşi İnci Hanım, show ve yemek programları sunucusudur. İnci Hanım’ın ablası, Seda Sayan ile program yapan Mülayim Çimen ile evlidir.

Babası emekli Emniyet mensubu, meslek hayatını noktaladıktan sonra Dikmen İlçesi’nin Büyükkızık köyünde yaşama kararı aldı. Dedesi, Hebüllü ve Dağ Köyü Muhtarı Hasan Satılmıştır.

Medya camiasında ve Sinop çevresinde tanınan bir şahsiyet. 2008 yılında İnci Karademir ile dünya evine giren Yaşar Karademir mutlu bir aile tablosu çiziyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.