Dolar 32,4953
Euro 34,5758
Altın 2.498,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Denizli ve Antalya Servisleri

Kongreler Daha Güçlü Bir Siyaset Daha Gelişmiş Bir Sinop İçin Yapılıyor…

Denizli ve Antalya Servisleri
10 Kasım 2014 13:39

Teknik servis ve bakım hizmetlerini her kesimden kullanıcıya sağlıklı bir şekilde sunmak için çalışmalarına aralıksız devam eden teknicservis.com ailesi, işini en sağlam yapan servis kadrolarını sizler için aynı çatı altında toplamaya devam ediyor. Belli bir kalite standartına uygun olarak seçilen başarılı servis kadroları en zorlu ve karmaşık ürün arızalarını bile tamir edecek bilgi birikimi ve kapasiteye sahiptir. Şu ana kadar ele aldığı bütün arızalı Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerini tamir ederek bu alandaki başarısını ispatlayan Antalya Arçeşik Servisi şirket tarafından kullanımı zorunlu tutulan bütün teknik ekipmanlara sahiptir. Sadece bir model ve cihaz için değil. Markanın ürettiği bütün cihazların tamirinde aynı dikkati gösteren ekiplerimize gönül rahatlığı ile bozulan Arçelik ev ürünlerini teslim edebilirsiniz. Onarılan cihaz ilk günkü sağlam haliyle size teslim ediliyor.

Kullanıcılar için her zaman en iyi ve doğru olanı isteyen sitemiz, bu konuda yaptığı atılımlar ile sizlerin takdirini toplamayı başardı. Türkiye’nin her il ve ilçesinde tamirat yapan en başarılı servis kadrolarını hizmet ağına ekleyerek büyümeye devam eden sitemiz, her ihtiyaç duyduğunuzda yardıma hazırdır. Denizli Arçelik Servisi arızalı ürünlerdeki sorunlu parçaları şirket tarafından imal edilen bire bir orijinal yedek malzemeler ile değişiyor. Kesintisiz bir hizmet anlayışı ile çalışan ekiplerimize ait iletişim numaraları için sitemizde küçük bir gezintiye çıkmanız yeterlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.