Dolar 32,5659
Euro 34,7746
Altın 2.492,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C

Deniz Çakır’dan Ankara Yazısı

Oktay Kaynarca ile olan bir anını paylaşan Deniz Çakır böylelikle binlerce takipçisine de sevgi ve birlik mesajını vermiş oldu.

Deniz Çakır’dan Ankara Yazısı
16 Mart 2016 15:42

Ankara’da yaşanan patlama sonrasında önemli bir mesaj da ünlü oyuncu Deniz Çakır’dan geldi.

Ekranların sevilen yüzlerinden olan ve oynadığı karakterler ile özleşen Deniz Çakır uzun bir yazı kaleme alırken zamanın sevdiklerimize tutulma zamanı olduğunu söyledi. Ankara’da yaşanan patlama olayı tüm Türkiye’deki vatandaşları derinden etkilerken Deniz Çakır tarafından kaleme alınan yazı ve paylaşılan fotoğraf yeni bir gündem yarattı.

Deniz Çakır’ın yazdığı bu yazıyı sosyal medya hesabından paylaşmasının ardından çok kısa bir süre sonra binlerce beğeni ve paylaşım alırken Deniz Çakır yazıya kolumuz kanadımız kırık diyerek başladı.

Yazısında patlamada ölen kişilere vurgu yapan ve eksiğiz olarak bu durumu tanımlayan Deniz Çakır’ın inanç ve sevgiyle bitirdiği yazısı büyük bir ilgi görürken Deniz Çakır yazı ile birlikte bir fotoğrafta paylaştı. Oktay Kaynarca ile olan bir anını paylaşan Deniz Çakır böylelikle binlerce takipçisine de sevgi ve birlik mesajını vermiş oldu.

Deniz Çakır’ın Instagram üzerinden paylaştığı bu mesaj ve yazı sonrasında Türkiye’de kişilerin hangi rul halinde olduğu da görülürken, oyuncu için pek çok destek mesajı da yayınlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.