Dolar 32,5161
Euro 34,7218
Altın 2.501,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Demokrasi nöbetine çocukları ile gelecek!

Darbe karşıtı Ertem Şener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı üzerine 7 Ağustos’ta iki oğlu ve kızı ile birlikte meydanlarda olacağını açıkladı.

Demokrasi nöbetine çocukları ile gelecek!
31 Temmuz 2016 10:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ATV ortak yayınında darbe girişimi ile ilişkili konuşmasında yaptığı “Biz bu demokrasi nöbetini önümüzdeki hafta pazar günü Yenikapı’da farklı bir şekilde ele alalım. Taçlandıralım. Silahlı kuvvetlerimiz, komuta kadememiz, sanatçılarımız, siyasi partilerin lider kadrolarını da davet edelim. Böylece tüm Türkiye’ye mesajımızı hep birlikte verelim. Normalleşme sürecini de başlatalım” açıklaması herkesin dikkatini çekmişti.

Darbe karşıtı spor spikeri ve sunucu Ertem Şener de bu açıklamadan sonra 7 Ağustos tarihinde iki oğlu ve kızı ile birlikte Yenikapı’da olacağını açıkladı.

Ertem Şener’in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım birçok beğeni aldı ve destekleyici yorumlara konu oldu.

Ertem Şener’in İnstagram paylaşımı:

“BABALIK YAPMAK BOYNUMUN BORCUDUR!”

Ertem Şener, yine sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 15 Temmzu darbe girişimi esnasından şehit düşen babalar ve annelerin çocuklarına babalık yapacağını söyledi, “15 Temmuz gecesi şehit düşen babalar ve anneler için üzülme vakti bitti artık icraat ve şehitlerimizin yavrularına sahip çıkma zamanı. Yavrularımızın aileleri ve devletimiz izin verdiği takdirde onlara babalık yapmak boynumun borcudur.”

Ertem Şener’in İnstagram paylaşımı:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.