Dolar 32,5801
Euro 34,7733
Altın 2.509,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Dediyse de…

  HALKSESİ.COM, FETÖ suçlamasıyla tutuklanarak hapse konulan Eski Sinop Valisi Yasemin Özata Çatinkaya’nın savcılıktaki ifadesine ulaştı. “ Ne

Dediyse de…
31 Temmuz 2016 09:21

HALKSESİ.COM,  FETÖ  suçlamasıyla tutuklanarak hapse konulan Eski Sinop Valisi Yasemin Özata Çatinkaya’nın savcılıktaki ifadesine ulaştı.

“ Ne kadar araştırılırsa araştırılsın kesinlikle hiçbir bağım ve irtibatım bulunmayacaktır.”diyerek,suçsuz olduğunu ileri süren eski Vali Çetinkaya ; “  Benim 3 çocuğum var, bu olaylardan çok etkilendiler, onlarla ilgili çok büyük bir yük var üstümde, benim kesinlikle kaçma şüphem yoktur. Bu süreçten ne kadar sürerse sürsün alnımızın akıyla çıkacağız, bir iftiraya kurban gittiğimiz düşünüyorum. Bu örgüt üyesine zarar verdiği kadar üye olmayanlara da zarar veriyor. Çocuklarımın başında olmama müsaade edilmesini istiyorum. Çocuklarım babasız kaldılar, annesiz de kalmasınlar ben tutuksuz yargılanmak istiyorum.”dedi.

FETÖ MİLLETİN BAŞINA BELA

FETÖ bu devletin ve milletin başına bela olmuş bir örgüttür. Kesinlikle bağlantım herhangi bir tarihte hiçbir şekilde olmamıştır. 20 yıllık kaymakamlık hayatımda ve ardından 1.5 yıllık valilik hayatımda terör örgütüyle mücadele anlamında da çok kararlı bir tutum sergilediğimi düşünüyorum. Çünkü bunların vatandaşa zarar verdiğini bir kamu görevlisi olarak hep izleme fırsatım olmuştur. Üzerime atılı suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum.”Diyerek,serbest bırakılması talebinde bulundu.

KOCASI DA HAPİSTE

Eski Sinop Valisi Yasemin özata Çetinkaya’nın Sinop  jandarma garnizon  komutan vekili Albay eşi Temel Çetinkaya’da FETÖ ile bağlantısı olduğu iddiası ile tutuklanmış ve Sinop E tipi cezaevine konulmuştu.

Vali Yasemin Özata Çatinkaya ise Ankara’da hapiste yatıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.