Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Darbeye karşı plajda miting daveti

CHP Çeşme ilçe örgütü, Ilıca Plajı’nda bildiri dağıtarak, vatandaşları 4 Ağustos’ta Alsancak Gündoğdu Meydanı’ndaki Büyük Demokrasi Buluşması’na davet etti.

Darbeye karşı plajda miting daveti
Aslan Özdemir
31 Temmuz 2016 19:30

Hafta sonu olması nedeniyle binlerce tatilcinin akın ettiği Ilıca Plajı’nda, CHP İlçe Başkanı Ekrem Oran, partisinin İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülseli Saatli, Gençlik Kolları Başkanı Enis Tepekule ve partililerin katılımıyla yapılan mitinge davet etkinliğine, CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ve CHP İzmir İl Kadın Kolları da destek verdi.

Hayrettin Kaya

CHP İlçe Başkanı Ekrem Oran ve partililer, Ilıca Plajı’ndaki tatilcilere miting bildirilerini vererek, cumhuriyet ve demokrasiye el birliği sahip çıkmak için 4 Ağustos Perşembe günü Gündoğdu Meydanı’nda birlikte olmaya davet ettiler. CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, içinden geçilen süreçte emperyalist aklın, her çağda değişik yöntemlerle Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef almayı sürdürdüğüne ve emellerine ulaşmak için her türlü hainliği yapabileceklerine tanıklık edildiğine dikkat çekti. Oran şöyle devam etti:

“Uçaklarımızı, tanklarımızı ele geçiren hainlerce, milli egemenliğimizin kalbi Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin bombalandığına şahit olduk. Misak-ı Milli sınırlarımızın, Kemalist devrimlerin, laik, demokratik, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin 78 milyon için hayati önemde olduğunu bir kez daha hissettik. Şimdi, Deniz Gezmiş’lerin, Nazım’ların dediği gibi ’Ne şeriat, ne darbe, Yaşasın laik, demokratik, tam bağımsız Türkiye’ diye haykırmak için Büyük Demokrasi Buluşması gerçekleştiriyoruz. Hangi inançtan, etnik kökenden ya da siyasi görüşten olursa olsun, yüreği bu vatan için çarpan herkesin, elinde Türk bayrakları ile vatan sevgisini, bağımsızlık aşkını bizimle birlikte tüm dünyaya bir kez daha haykıracağına inanıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.