Dolar 32,5161
Euro 34,7810
Altın 2.491,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 15°C

'Daha Gelişmiş Bir Sinop İçin'

Kongreler Daha Güçlü Bir Siyaset Daha Gelişmiş Bir Sinop İçin Yapılıyor…

'Daha Gelişmiş Bir Sinop İçin'
10 Kasım 2014 13:39

AK PARTİ MKYK ÜYESİ NAZIM MAVİŞ:

Kongreler Daha Güçlü Bir Siyaset   Daha Gelişmiş Bir Sinop İçin Yapılıyor

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sinop AK Parti’de de kongre takvimi çalışmaya başladı. 8 Kasım Cumartesi günü Sinop merkez ilçenin, 9 Kasım Pazar günü Boyabat’ın kongreleri yapıldı. Sinop merkez ilçede Fatih Özçelik, Boyabat’ta Ferhat Yıldız ilçe başkanı oldu. Nazım Maviş, yeni ilçe başkanlarını tebrik etti. 

 

AK Parti’de şimdi kongre zamanı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sinop’ta da kongre takvimi çalışmaya başladı. İlk kongreler Sinop merkez ilçede ve Boyabat’ta yapıldı. 8 Kasım Cumartesi günü Sinop merkez ilçenin, 9 Kasım Pazar günü ise Boyabat’ın kongresi yapıldı. Sinop merkez ilçede Fatih Özçelik, Boyabat’ta ise Ferhat Yıldız ilçe başkanı oldu. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, yeni ilçe başkanlarını tebrik etti ve başarılar diledi. 
 

Yaptığı açıklamada Kongrelerin 2015 seçimleri açısından önemli olduğunu söyleyen Maviş, şunlara değindi;

“Merkez ilçe ve Boyabat’ta ilçe başkanı, Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyesi seçilen bütün dava arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. İlçe başkanlarımıza ve teşkilatımıza başarılar diliyorum, Allah yardımcıları olsun. Ayrıca bugüne kadar Yönetimlerde görev almış, gece gündüz demeden davamız için çalışmış, Sinop’ta Ak Parti bayrağını şerefle dalgalandırmış tüm mensuplarımızı kutluyor, alınlarından öpüyorum. Allah onlardan da razı olsun.

Kongreler derlenme, toparlanma, güç toplama zamanlarıdır. Kongrelerle teşkilatlarımız güçlenecek. İlçe kongreleri ve sonrasında yapılacak il kongremiz 2015 seçimleri açısından önemli. AK Parti’nin başarı grafiğini bu seçimde daha da üst noktalara taşıyacağız. Bu başarıda da en büyük pay teşkilatlarımızın olacaktır. Sinop’ta bütün kadrolarımızla 10 Ağustos’ta büyük bir başarı elde ettik. Şimdi yenilenmiş, daha da güçlenmiş teşkilatlarımızla inşallah 2015’te 2 milletvekili çıkartarak bu başarıyı taçlandıracağız. 2015 seçimleri Yeni Türkiye’nin, 2023 vizyonunun kapısıdır. Biliyorum ki bütün kardeşlerimiz yönetimlerde olup olmadıklarına bakmaksızın dava şuuru ile 2015 için çalışacaktır.

2015 seçimleri hem Türkiye hem de Sinop’un güçlenmesine vesile olmalıdır. Sinop güçlenirse Türkiye güçlenir. Sinop büyürse Türkiye büyür. İnşallah, Sinop için daha çok çalışacağız, Sinop’u marka şehir yapacağız. Bunun için potansiyelimiz var.  AK Parti, gençleriyle, kadınlarıyla, teşkilatlarıyla, üyeleriyle, sempatizanlarıyla yeni bir Sinop ve yeni bir Türkiye için çalışıyor.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.