Dolar 32,4798
Euro 34,9465
Altın 2.435,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Cüneyt Çakıra Küfür Şoku!

UEFA Şampiyonlar Ligi içerisinde Arsenal-Barcelona karşılaşmasını TRT kanalından izlemiş olan futbolseverler ilginç bir olaya tanıklık etti. Emirates Stadyumundaki karşılaşmada tribünde oturmakta olan ve ses tonundan bir hayli alkol kullandığı anlaşılmakta olan bir İngiliz taraftar ilk kırk beş dakika süre boyunca sürekli olarak küfür ettiği öğrenildi..

Cüneyt Çakıra Küfür Şoku!
24 Şubat 2016 19:31

 UEFA Şampiyonlar Ligi içerisinde Arsenal-Barcelona karşılaşmasını TRT kanalından izlemiş olan futbolseverler ilginç bir olaya tanıklık etti. Emirates Stadyumundaki karşılaşmada tribünde oturmakta olan ve ses tonundan bir hayli alkol kullandığı anlaşılmakta olan bir İngiliz taraftar ilk kırk beş dakika süre boyunca sürekli olarak küfür ettiği öğrenildi.

Neredeyse hiç durmadan küfür ve hakaret içeren kelimeler savuran İngiliz taraftarın en büyük hedefi ise hakem Cüneyt Çakır oldu. Karşılaşmayı canlı yayınlayan TRT, ekibin oturduğu bölüm taraftara çok yakın olmasından dolayı sesin gelmesine bir türlü engel olamadı. Bu olay Twitter’da gecenin konusu haline geldi. Olayla ilgili yüzlerce tweet atıldı. Yorumlardan en çok nasibini alan isimler ise, maçı TRT’de anlatan spiker Yalçın Çetin ve yorumcu Ömer Üründül oldu.

SPİKER YALÇIN ÇETİN AÇIKLAMA YAPTI

Olayın geniş yankı bulması üzerine Yalçın Çetin, ikinci yarı öncesinde bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Ömer Üründül ile birlikte anlatım yaptıkları yerin fiziki koşullarından yakınan Çetin, “İngiltere gibi bir ülkede Şampiyonlar Ligi maçında görev yapmamıza rağmen şu an bulunduğumuz yer gerçekten çok kötü. Çok abartıyor diyebilirsiniz ama görmeniz lazım. Burada taraftarla iç içeyiz. Bazı taraftarların sözleri maalesef yayına yansımış. İkinci yarıda bunların tekrarlanmaması için gerekli altyapıyı hazırladık. Taraftarlara uyarıda da bulunduk. Eğer bir aksilik olursa lütfen kusuruma bakmayın” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.