Dolar 32,2683
Euro 34,7567
Altın 2.386,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Açık
Sinop
16°C
Açık
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 17°C

Cuma Mesajları ve Dualar

Cuma mesajları ve dualar ile sevdiklerinize güzel dileklerinizi iletmek için en güzel ve anlamlı sözleri bulabileceğiniz bir içerik. Cuma dualarıyla huzur ve bereket dolu bir gün geçirmenizi dileriz.

Cuma Mesajları ve Dualar
15 Mart 2024 10:06

Mesajlarla Dolu Kıymetli Bir Cuma

Mesajlarla Dolu Kıymetli Bir Cuma

Cuma günleri, duaların kabul edildiği, rahmetin bolca indiği, günahlardan arınmanın mümkün olduğu özel günlerdir. Ramazan’ın ilk cuması da bu kutsal günlerin en değerlilerindendir. İşte sizler için hazırladığımız en güzel resimli cuma mesajları 2024…

Cuma Mesajları ve Dualar

Hayırlı ve Anlamlı Cuma Mesajları

Hayırlı ve Anlamlı Cuma Mesajları

  • Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar…
  • Yaşamda bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua ettiğin her şey bugün kabul olsun, amin! “Hayırlı Cumalar” dilerim.
  • Dua damlaları gönlünüze dolsun, dualarınız kabul olsun. Selam ve dua ile…

Dualarla Dolu Bir Cuma Günü

Dualarla Dolu Bir Cuma Günü

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.

Cuma Mesajları ve Dualar

Hayırlı Cuma Dilekleri

Hayırlı Cuma Dilekleri

  • Rabbimiz! Bize katından rahmet gönder ve bize içinde bulunduğumuz durumdan bir çıkış yolu göster (Kehf 18/10) Amin Ya Rabbel’Alemin. Dualarımız kabul cumamız mübarek olsun.
  • Mutluluk yakanıza yapışsın, huzur ayağınıza dolaşsın, sevinç ellerinize bulaşsın, güzellikler kirpiklerinizi ıslatsın inşallah. Cumanız mübarek olsun.

Gönülden Gelen Dualar

Gönülden Gelen Dualar

Allahım! Sen’den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz. Rabbim nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammediyle’ yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.

Cuma Mesajları ve Dualar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.