Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

CHP’li Karadeniz, İstanbul’da Hemşerileri ile İftarda Buluştu

CHP’li Karadeniz, İstanbul’da Hemşerileri ile İftarda Buluştu
Aslan Özdemir
27 Haziran 2016 16:00

CHP’li Karadeniz, İstanbul’da Hemşerileri ile İftarda Buluştu

Hayrettin Kaya

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Meclis çalışmalarının ara verildiği hafta sonunda İstanbul’da Sinoplu hemşerileri ile birlikte iftara katıldı. Beşiktaş Belediyesi iftarında 5 bin kişi bir araya geldi.

İstanbul’da Sinoplular, Beşiktaş Belediyesi ile İstanbul Erfelekliler Derneği’nin ayrı ayrı düzenledikleri iftarlarda buluştular. Beşiktaş Belediyesi’nin düzenlediği iftara CHP İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve çok sayıda Sinoplu vatandaş katıldı. Karadeniz, burada yaptığı konuşmasında Sinoplu hemşerileri ile iftarda buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, organizasyon için Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a teşekkür etti.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İstanbul Erfelekliler Derneği’nin düzenlediği iftara da katıldı. Bu yıl 2’incisi düzenlenen ve “Yetim Gülerse, Dünyanız Güler” sloganı ile gerçekleştirilen iftar Sinoplular bir araya geldi. Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, SİNDEF Genel Başkanı Engin Kırmızıgül, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaş İstanbul Erfelekliler Derneği’nin iftarında buluştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.