Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Chp’li Karadeniz Halka Dokunuyor

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, TBMM çalışma maratonunun yanı sıra sahada da çalışmalarına devam ediyor. Karadeniz, halkın sorunlarını dinlemek, onlara çözüm bulmak için Sinop ve ilçelerinde sık sık halkla bir araya geliyor.

Chp’li Karadeniz Halka Dokunuyor
Aslan Özdemir
26 Ekim 2016 12:16

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, TBMM çalışma maratonunun yanı sıra sahada da çalışmalarına devam ediyor. Karadeniz, halkın sorunlarını dinlemek, onlara çözüm bulmak için Sinop ve ilçelerinde sık sık halkla bir araya geliyor.

Hayrettin Kaya

CHP’li Barış Karadeniz, seçim bölgesindeki çalışmaları kapsamında Ayancıklılarla buluştu. “Ben konuşan değil, dinleyen siyasetçiyim” diyen Karadeniz, 3 gün süresince Ayancık’ta kalarak halkı dinledi. Saat 6’da kalkarak Ayancık sokaklarında sabah yürüyüşünü yapan Karadeniz, sabahın ilk ışıklarında sokaklarda olanlarla hem sohbet etti, hem de onların sorularını yanıtladı. Karadeniz, okula giden çocuklarla da sohbet edip şakalaşmayı ihmal etmedi. Çocukların gönlünü kazanan Karadeniz’in seçim bölgesi Ayancık’ta yaptığı bu ziyaret büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ayancıklılar, “Sadece seçim öncesi değil, sık sık ilçemize gelen Milletvekilimiz var. Bu bizim için büyük bir mutluluk” diyerek olumlu tepkilerini ifade ettiler.

CHP’li Karadeniz, Ayancık’ta gün içerisinde çat kapı ziyaretlerde de bulunarak klasik bir siyasetçi olmadığını kanıtladı. Kapılarını çaldığı Ayancıklılarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Karadeniz, aynı şekilde kurum ve kuruluşlara da ziyaretler gerçekleştirdi. Ayancık köylerinde de sadece köy kahvesini değil evleri de gezen Karadeniz, Ayancık’ta adım atmadık yer bırakmadı.

CHP’li Karadeniz’in bu tarzı halk içinde memnuniyetle karşılanırken, Sinop Milletvekili Karadeniz de bu çalışmasını “Halka dokunmak” olarak adlandırdı.

TBMM çalışmaları ile birlikte bu çalışmasını sık sık Sinop’un bütün ilçe ve köylerinde gerçekleştireceğini belirten Karadeniz, yarın ve Cuma günü Türkeli ilçesinde olacağını, muhtarlar ve beraberinde vatandaşlarla buluşacağını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.