Dolar 32,2127
Euro 34,7526
Altın 2.393,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Açık
Sinop
16°C
Açık
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 17°C

CHP Sinop Belediye Başkanı Adayı Metin Gürbüz Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi, Sinop Belediye Başkan Adayını belirlemek için sandık başına gitti. Yapılan ön seçim sonucunda Metin Gürbüz Sinop Belediye Başkan Adayı oldu. Metin Gürbüz kimdir?

CHP Sinop Belediye Başkanı Adayı Metin Gürbüz Oldu
24 Aralık 2023 21:45

Cumhuriyet Halk Partisi, Sinop Belediye Başkan Adayını belirlemek için sandık başına gitti. Yapılan ön seçim sonucunda Metin Gürbüz Sinop Belediye Başkan Adayı oldu.

Sinop’ta Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Sinop Belediye Başkan Adayını belirlemek üzere Ön Seçim gerçekleştirdi.

Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda yapılan ön seçimde, belediye sınırları içerisinde ikamet eden ve Genel Merkez tarafından ilan edilen seçmen listesinde adı bulunan üyeler oylarını kullandı. Oylama sonucunda Metin Gürbüz Sinop Belediye Başkan Adayı oldu.

Toplam kullanılan oy bin 426 oydan bin 421 tanesi geçerli sayıldı. Oylamada Metin Gürbüz 638, Bülent Oktay 440, Tunay Topal 177, Şevket Terkan 76, Hasan Dalkıran 46, Erdinç Şimşek 35 ve Kadir Yavuz 13 oy aldı.

Sonuçların açıklanmasından sonra ailesi ile birlikte kameralar karşısına geçen Gürbüz kısa bir açıklamada bulundu. Gürbüz ailesi de duygu ve düşüncelerini ifade etti.

CHP Sinop Belediye Başkanı Adayı Metin Gürbüz Oldu

Metin Gürbüz kimdir?

26 Haziran 1967 tarihinde Sinop’ta doğdu. Sinop’ta ikamet eden esnaf bir ailenin çocuğu olan Metin Gürbüz, ilk, orta ve lise tahsilini Sinop’ta, yüksek öğrenimini ise İstanbul Üniversitesi’nde tamamladı.

Sinop DSİ 74. Şube Müdürlüğü’nde 32 yıllık kamu hizmetinin 25 yılını idareci/amir olarak çalıştı. Sinop İli ve İlçelerimizde, Taşkın Koruma Tesisleri, Toplu Çalışma Projeleri, Ulaşım Yolları, İçme Suyu isale hattı projelerinde kontrollük ve inşaat çalışmalarının her safhasında görevler aldı. Sel, Orman yangını ve heyelan gibi doğal afetlerle mücadelede aktif görevler üstlendi. 31 Mart 2024 Yerel Yönetimler Seçimlerine CHP Sinop Belediye Başkan Aday Adayı olarak katılmak için kamu görevimden istifa ederek ayrıldı ve 27 Kasım 2023 tarihinde CHP Sinop Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat etti. Metin Gürbüz evli ve iki çocuk babası.

YORUMLAR

  1. KUZEYCE dedi ki:

    BİTİK BİR BELEDİYE DEVRALMASI UZUCU BUGUN KU CENAZEDE MEZAR TAHTASI BILE SON ANDA YETISTIRILMIS BELEDIYE MEZARLIGINDA MEZARR TAHTASI VE BAŞ AYAK TAHTASI OLMAZMI NASIL BIR BENCILLIK NASIL BIR VURDUM DUYMAZLIK KIMBAKACAK BU UFAK ISLERE