Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

CHP'li Karadeniz Mazbatasını Aldı

Barış Karadeniz mazbatasını aldı

CHP'li Karadeniz Mazbatasını Aldı
12 Haziran 2015 16:43

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz mazbatasını aldı.

 

7 Haziran Genel seçimleri sonrasından Sinop milletvekili olarak seçilen Barış Karadeniz dün adliye binasındaki il seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı. CHP il binasından beraberindeki İl Başkanı Kadir Yavuz, Belediye Başkanı Baki Ergül ve kalabalık bir partili grupla birlikte adliye binasına gelen Barış Karadeniz burada İl Seçim Kurulu Başkanı Şamil Koç’un elinden mazbatasını aldı. 

 

Mazbatasını almasının ardından bir değerlendirme yapan Milletvekili Barış Karadeniz, yoğun geçen bir seçim maratonunun ardından Sinop’un kararını verdiğini söyledi.

 

Karadeniz; “Yaklaşık 2 aylık bir seçim çalışmamız oldu. Seçim sürecinde diğer partilerden Milletvekili Adayı olan arkadaşlarımızla gayet olumlu ve seviyeli bir seçim çalışması yürüttük.  Sinop’umuza yakışan bir şekilde seçim çalışması yürüttük. Buradan diğer partilerden Milletvekili Adayı olan arkadaşlarıma da teşekkür etmek istiyorum” dedi.  partisine ve kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz; “Çok değerli halkımız bizleri onurlandırıp, mutlu ettiler ve bizde onların sayesinde Sinop milletvekili olduk. Sinop’un ve Sinoplu’nun Milletvekili olduk.  Bizde bütün Sinop halkını kucaklayarak onlara hizmet ederek Milletvekilliği sürecini değerlendireceğiz. Önümüzde yanılmıyorsam 45 günlük bir süreç var meclise gittiğimizde göreceğiz.  İnşallah bir hükümet kurulacak ve bu hükümet ile Türkiye’yi yöneteceğimize inanıyorum” diye konuştu.

 

Türkiye genelindeki seçimleri de değerlendiren Karadeniz; “Türkiye genelinde AKP yüzde 40 oy aldı ve vatandaşımız bir koalisyon hükümetini istiyor ve bu yönde tercihlerini seçimde gösterdiler. Bizde bunula ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde bunun yansımalarını göreceğiz” dedi. 

 

Barış Karadeniz’in Sinop’u mecliste en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını söyleyen Belediye Başkanı Baki Ergül çiçeği burnunda vekili tebrik etti. Ergül; “Ben inanıyorum ki mecliste en iyi şekilde Sinop’u temsil edecek olan bir arkadaşımız. Alçak gönüllü, tevazulu, sempatikliği ile bunu son derece hak eden bir arkadaşımız. İnşallah bu diğer gençlere de örnek olur ve bunun devamı gelir. Gençlik çok güzel bir şey. Gençlik cesaret, dinamizm, çalışmak demek. Gençlerin çok fazla özellikleri olması gerektiğine inanıyorum. Bence güzel bir seçim ortamı geçirdik. Bu konuda sizlerin emeği inkar edilemez, hepinize ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerinde olduğumuzda aşamayacağımız engel yoktur. Hayırlı olsun Allah utandırmasın” dedi. CHP Milletvekili Barış Karadeniz ve beraberindekiler daha sonra adliye binası önünde fotoğraf çektirdi. Vitrin Haber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.