Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Chp’li Karadeniz: “En Büyük Sevdam Sinop’a Teşekkür Ediyorum”

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop’a teşekkür etti.

Chp’li Karadeniz: “En Büyük Sevdam Sinop’a Teşekkür Ediyorum”
Aslan Özdemir
4 Kasım 2015 14:56

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop’a teşekkür etti. 1 Kasım seçimlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Sinop’un temsilcisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili seçilen Barış Karadeniz, “Hangi siyasi düşünceden olursa olsun Sinop’un milletvekili olarak TBMM’de Sinop için Sinop halkı için hizmet edeceğim. Bize karşı büyük bir teveccühü gösteren vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. En büyük sevdam Sinop’a teşekkür ediyorum” dedi.

Hayrettin Kaya

 

CHP’li Karadeniz, seçim kampanyası sürecinde, il ve ilçe örgütlerinin, belediye başkanlarının, belediye meclis üyeleri il genel meclis üyelerinin, kadın ve gençlik kolları ile tüm CHP’lilerin büyük bir fedakarlık göstererek inançla, köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak çalıştıklarını ifade etti. Karadeniz, “Bu gayretli çalışmalarımızın sonucunda Sinop halkı iradesini ortaya koymuştur. Sinop’ta partimiz başarılı bir sonuç almıştır. Bütün il ilçe örgütümüze gayretli ve fedakârca çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Sinop’ta oyumuzu artırarak sandıktan çıktık. Sinop adına memnunuz. Artık Sinop için yapılması gereken ne varsa TBMM’de onu yapacağız. Sinop'un ve Sinoplunun emrindeyiz. Onları mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

 

Seçimlerin Sinop’ta huzurlu bir ortamda yapıldığını dile getiren Karadeniz, güvenliğin ve huzurun sağlanmasında emekleri geçen Vali Yasemin Özata Çetinkaya’ya, ilçe kaymakamlarına il ve ilçe emniyet müdürlüklerine, jandarma ile il ve ilçe seçim kurulları ile muhtarlara da teşekkür etti. “Partimize oy veren vermeyen, katkı sunan, destek veren, gönüllerini bize açan, sevgi ile kucaklayan genç ve minik kardeşlerimizden, ellerini öptüğümüz bizlerine bağrına basan büyüklerimize ve tüm Sinop halkımıza yürekten teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.