Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ceyda ile Adnan Ayrıldı Mı? Kısmetse Olur’dan Son Dedikodular!

Kısmetse Olur adlı evlilik programının en çalkantılı ilişkisini yaşayan Ceyda ile Adnan arasında neler yaşanıyor? Ceyda ile Adnan ayrıldı mı? İşte son dedikodular…

Ceyda ile Adnan Ayrıldı Mı? Kısmetse Olur’dan Son Dedikodular!
Aslan Özdemir
9 Mart 2016 14:29

Kısmetse Olur programının bugün yayınlanan bölümüne Ceyda ile Adnan arasında yaşananlar damga vurdu.

Hayrettin Kaya

Daha önce de ayrılan ve Adnan’ın şans vererek tekrar başlattığı ilişkide, işler yolunda yürümüyor. Bugün Kısmetse Olur evinde bir araya gelen Ceyda ile Adnan ilişki üzerine konuşurken, Adnan’dan şok bir karar geldi.

Ayrılmak İstiyorum!

Ceyda’ya ilişkiyi yürütmek istemediğini söyleyen Adnan, kararında oldukça kesin. Adnan’ın bu sözlerinin ardından Ceyda tamamen yıkılırken, bölüm boyunca sürekli ağladı.

Yeni Aday Betülay Mı?

Adnan’ın Ceyda’dan ayrılması pek çok kişi için yeni aşk dedikodularını olduğu yönünde bir algı yaratırken, Ceyda yerine Adnan’ın Betülay ile yakınlaşacağı iddia edildi.

Betülay’ın Adnan’a karşı yoğun duyguları olurken, Adnan’ın da Ceyda’nın hareketlerinden dolayı bıktığı ve tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediği için şans vermeyeceği gelen dedikodular arsında.

Betülay ile Adnan arasında bir aşk yaşanacak mı programın yeni bölümünde belli olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.