Dolar 32,5673
Euro 34,8555
Altın 2.435,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor

Taş parke ve çevre düzenlemesi çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Çevre Düzenleme Çalışmaları Devam Ediyor
12 Aralık 2013 17:22

İlçemiz Beşiktaş Mahallesi'nde taş parke ve çevre düzenlemesi çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Ayancık Belediyesi tarafından sürdürülen taş parke ve çevre düzenlemeleri çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ayhan Ergün; "Yaklaşık 200 hane sahibinin ikamet ettiği site içerisinde geçtiğimiz aylarda kanalizasyon hattımızı ve yağmur suyu giderlerimizi yenileyerek altyapı çalışmalarımızı tamamlamıştık. Şimdi de yine bu alanda çevre düzenleme çalışmalarını başlattık. Parke yapımı, yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmaları ile daha düzenli bir yerleşim alanı olmasını amaçlıyoruz. Mevcut çocuk parkımızın de eksiklerini gidererek çalışmalarımızı sonlandıracağız" dedi.

Gayelerinin daha yaşanabilir bir ilçe dizayn etmek olduğunu belirten Ergün, ilçemizin uzak ya da yakın her yaşayanının belediye hizmetlerinden faydalanmasını arzuladıklarını ve çalışmalarına bu yönde devam ettiklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.