Dolar 32,6014
Euro 34,8276
Altın 2.504,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Cep telefonundan takdir teşekkür nasıl hesaplanır?

Cep telefonundan takdir teşekkür hakkında nasıl hesaplandığı konusunda yeni bilgiler.

Cep telefonundan takdir teşekkür nasıl hesaplanır?
12 Ocak 2016 18:51

Cep telefonundan takdir teşekkür hakkında nasıl hesaplandığı konusunda yeni bilgiler.

2015-2016 Eğitimim öğretim yılının 1. dönem sonu için geri sayım devam ederken okullarda artık son sınavlar yapılmaya devam ediyor. Sınav notları e okul sistemine girmeye başlandığı andan itibaren öğrencilerin en çok arama yaptığı konuların başında takdir teşekkür hesaplama geliyor. Peki Cep telefonundan takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır?

2015 2016 eğitim öğretim yılının 1. dönemi 22 Ocak 2016 günü sona eriyor. Yarı yıl sömestr tatili, 25 Ocak – 5 Şubat 2016 tarihleri arasında yapılacak.

 

İlköğretim 4. sınıf, İlköğretim 5. sınıf, İlköğretim 6. sınıf, İlköğretim 7. sınıf ve İlköğretim 8. sınıf ile lise 9. sınıf, lise 10. sınıf, lise 11. sınıf ve lise 12. sınıf öğrencileri birinci yarıyıl son sınavlarından sonra takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır? diye araştırmaya başladılar. Öğrenciler takdir teşekkür hesaplama işlemlerini internet üzerindeki çeşitli sitelerde bulunan ‘Takdir Teşekkür Hesaplama Robotu’nu kullanarak yapabilirler.

 

CEP TELEFONUNDAN TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

 

Eğer Android sistemine sahip bir akıllı telefon ya da tablet sahibiyseniz; ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulama sayesinde Takdir Teşekkür Hesaplama işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

 

 Uygulamayı indirmek için cep telefonunuzdaki Google Play uygulamasına girip, arama kısmına ‘Takdir Teşekkür Hesaplama’ yazmanız gerekiyor. Uygulamayı cihazınıza indirdikten sonra ders notlarınızı ekranda uygun olan yerlere yazarak hesaplama işlemini tamamlayabilirsiniz.

 

Öğrenciler ve veliler okulların 1. dönem yarıyıl tatiline girmesine sayılı günler kalan son sınav sonuçlarını öğrenme telaşına girdiler. E Okul Veli Bilgilendirme Sistemi sayesinde hem öğrenciler hem de veliler son sınav sonuçları, sözlü notları ve karne notlarını öğrenebilirler. Ayrıca bu notların ortalamasını hesaplayarak takdir teşekkür puanını da öğrenebilirler.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.