Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Cenk Eren’den yapımcılara çağrı var!

Başarılı sanatçı Cenk Eren, Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşarak, yapımcılara seslendi. Eren, “Bir yapımcı da görmüyor mu?” dedi.

Cenk Eren’den yapımcılara çağrı var!
2 Ağustos 2016 09:50

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ünlü isimlerden olan Cenk Eren, yaptığı paylaşımlarla zaman zaman takipçilerini düşündürürken, bazen de yüzlerde tebessüm oluşmasını sağlıyor.

Instagram hesabında yaklaşık 50 bin takipçisi bulunan Eren’in paylaşımlarına, takipçilerinden beğeni ve yorum yağıyor. Ünlü sanatçı, dün paylaştığı bir fotoğrafın altına yazdıklarıyla sevenlerini gülümsetirken adeta yapımcılara da çağrı yaptı. Eren, “Anlamadım ki bir yapımcı görmüyor mu aranan jön bu demiyorlar mı?” ifadelerine yer verdi.

ARANAN KAN, SOLUK, JÖN: CENK EREN!

Ünlü sanatçı, dün gece bir selfie çekilerek Instagram hesabı üzerinden bu fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Eren, takipçilerinden binlerce beğeni gelen bu fotoğrafın altına, “Anlamadım ki bir yapımcı, yönetmen falan görmüyor mu aranan kan soluk jön bu demiyorlar mı hayret yani” ifadelerine yer verdi.

Eren’in, bu yorumuyla takipçilerinden tam destek geldi. Gelen yanıtlar da takipçileri Eren’e, “İlk sezon da teklif gelir” , “Her role gidersiniz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.