Dolar 32,4985
Euro 34,8634
Altın 2.473,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Cemil İpekçi Çok Konuşulacak!

Uzun bir süreden beri gündemde yer almayan Cemil İpekçi yaptığı son açıklamaları ile gündem yarattı.

Cemil İpekçi Çok Konuşulacak!
15 Mart 2016 17:49

Ünlülerin giyimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Cemil İpekçi; Hadise, Gülben Ergen, Ajda Pekkan gibi pek çok ismi hedef alarak ciddi eleştirilerde bulundu.

İstanbul Maltepe Park’ta gerçekleştirilen imza gününe katılan Cemil İpekçi, imza töreni sonrasında sevenleriyle söyleşi yaptı. söyleşide günümüzdeki ünlülerin giyimlerini değerlendiren Cemil İpekçi, ciddi eleştirilerde bulunurken en şık ve en rüküş ünlüleri seçti. İpekçi’nin özellikle Hadise için yaptığı yorumlar bugün gündem yaratırken henüz Hadise tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

En Rüküş Hande Yener

Hadise’nin giyimini eleştiren Cemil İpekçi bu konuda “Umutsuz vaka, hatta facia” şeklinde bir yorum yaparken ünlü şarkıcının giyim tarzını yerle bir etti ve ağır bir şekilde eleştirdi. Hadise gibi Cemil İpekçi’nin sözlerinden nasibini alan diğer bir ünlü isim ise Hande Yener oldu. Hande Yener’in kendisine küsmemesini isteyen Cemil İpekçi “Kusura bakmasın ama en rüküş Hande Yener” dedi.

Cemil İpekçi giyimini sevdiği ünlüler hakkında da bilgi verirken Gülben Ergen’i çok şık bulduğunu ve Ergen’nin zarif bir giyim tarzının olduğunu söyledi. Bülent Ersoy’u da çoğu zaman kendisinin giydirdiğini söyleyen Cemil İpekçi bu işin de çok yorucu olduğunu söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.