Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Çayiçi Mahallesi Muhtarı İhtiyaç Sahiplerine Yardım Dağıtıyor

Ayancık’ta ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yardım malzemesi temin eden mahalle muhtarı, ilçe vatandaşının sevgisini kazandı.

Çayiçi Mahallesi Muhtarı İhtiyaç Sahiplerine Yardım Dağıtıyor
Hayrettin Kaya
11 Ocak 2023 18:33

Ayancık Çayiçi Mahallesi Muhtarı Süleyman Kuru, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara destekte bulunuyor. İlçeye bağlı 4 mahallenin ve 75 köyün vatandaşlarına yardım desteği sağlayarak bir ilke imza attığını belirten Muhtar Süleyman Kuru “Yardımlarımızı sadece kendi mahallemize değil ilçemizin tüm mahallelerine ve 75 köyümüze dağıtım yapıyoruz.” dedi.

Aslan Özdemir

“1500 Haneye Yardım Edebiliriz”

Kuru, yaptığı açıklamada, yaklaşık 1500 haneye yardım edebilecek durumda olduklarını söyledi. İhtiyaç sahiplerinin taleplerine göre yardım sağladığını anlatan Kuru, şunları “8 sene önce bu işe odun, kömür dağıtarak başladık. Gün geçtikçe ihtiyaç talebi çoğaldı. İhtiyaç sahiplerine taleplerini sorduk. 500 ihtiyaç sahibine deterjan, 250 haneye tutuşturucu odun dağıttık. Biz talep olarak 500 haneye yardım etmek için bu yola çıktık. Çok daha fazla talep oldu. Bizde buna göre siparişlerimizi verdik.” dedi.

Haberin Videosu

 

“440 Koli Yardım Geldi”

Devlet ile vatandaş arasında köprü olduklarını belirten Muhtar Kuru “En son 440 koli yardım geldi. Gelen siparişleri 1 aya yakın mahallemizin bayanlarıyla birlikte düzenledik. Hasta bezi, çocuk bezi, bot, ayakkabı, çeşitli kıyafetler, bir evin ihtiyacı olan her malzemeyi temin ettik. Yeteri kadar malzememiz var. Bitse bile temin edebilecek durumdayız. 1500 haneye şu anda yardımcı olabilecek durumdayız. Muhtarlık olarak hem devleti hem de vatandaşı temsil ediyoruz. Biz devletimizin bir köprüsüyüz. Vatandaşımızın bir şikayeti olsa ilk geleceği yer biziz. Biz de çözüm bulmaya ve yardımcı olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Çayiçi Mahallesi Muhtarı İhtiyaç Sahiplerine Yardım Dağıtıyor

ETİKETLER:
YORUMLAR

  1. taylan mithat övet dedi ki:

    örnek muhtar

    süleyman abinin yaptıgı işler ilçemiz ve yakın köylerimiz için hatırı sayılır önemli işler böyle muhtarlarımıza sahip çikilmalı ve destek olunmalıdır. sayın muhtarım seni tebrik ediyor çalişmalarında başarılar diliyorum

  2. emk.öğ.Zuhal Karahan Kara dedi ki:

    Muhtar Süleyman Kuru bey gibi insanlar lazım Ayancığımıza…Yapıcı , yardımcı , halden anlayan . Yüzümüzü güldüren. Herkesin birbirine ihtiyacı olduğu şu zamanlarda böyle iyi düşünceli insanları Allah başımızdan eksik etmesin.