Dolar 32,5188
Euro 34,9103
Altın 2.432,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C
Cum 16°C

Casper Nirvana X700 ile Yüksek Performans ve Mobilite Bir Araya Geliyor

Casper Nirvana X700 ile yüksek performans ve mobilite bir araya geliyor! İnce tasarımı ve güçlü özellikleriyle, Casper Nirvana X700, her ihtiyaca yanıt veriyor. Detaylar için tıklayın.

Casper Nirvana X700 ile Yüksek Performans ve Mobilite Bir Araya Geliyor
27 Şubat 2024 12:36

Casper Nirvana X700: Yenilikçi Tasarım ve Yüksek Performans

Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın, bir dizüstü bilgisayar ile her yere kolaylıkla seyahat edilebilmeyi sağlamak amacıyla ürettiği Casper Nirvana X700, inceliği ve hafifliğiyle yüzde yüz mobilite sağlıyor. Dört tarafı incecik çerçeve yapısıyla ekran alanını maksimumda kullanma imkanı tanıyan Casper Nirvana X700, şık tasarım, yüksek performans ve mobiliteyi ustalıkla kullanıcılarına sunuyor.

Güçünü Intel’den Şıklığını Modern Casper Tasarımından Alıyor

Casper Nirvana X700, son teknoloji Intel Core™ işlemcileri ve Intel® Iris® Xe grafik kartı teknolojisi ile donatılmış güçlü performansı, modern ve ergonomik bir tasarımla birleştiriyor. Intel® Core™ işlemciler ile güçlendirilen Casper Nirvana X700, işlemci çekirdeklerinin kullanıldığı tüm görevlerde tatmin edici bir deneyim sunuyor. Casper Nirvana X700, Intel® Iris® Xe grafik teknolojisi ile düşük güç tüketimi sağlayarak birden fazla görevin sorunsuzca yönetilmesini sağlıyor.

Kaliteli ekran görüntüsü tanımına FHD IPS panel, 15.6 inç ekran boyutu ve 250 NIT yansıma önleyici ekran paneli ile yeni bir boyut kazandıran Casper Nirvana X700, ortam ışığına bağlı yansımaları minimuma indirerek uzun ve konforlu kullanım imkanı tanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.