Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Caner ve Asena Erkin Çifti Boşanacaklarını Açıkladı

Uzun zamandır aldatma haberleri ile magazin gündeminde yer alan ünlü çiftten bomba gibi açıklama geldi. Asena Erkin ile Caner Erkin çifti boşanacak mı? sorularının cevaplarını kendileri verdi. 3 yıldır ayrılacakları konuşulan ünlü çift boşanacaklarını açıkladı.

Caner ve Asena Erkin Çifti Boşanacaklarını Açıkladı
11 Ocak 2016 19:28

Uzun zamandır aldatma haberleri ile magazin gündeminde yer alan ünlü çiftten bomba gibi açıklama geldi. Asena Erkin ile Caner Erkin çifti boşanacak mı? sorularının cevaplarını kendileri verdi. 3 yıldır ayrılacakları konuşulan ünlü çift boşanacaklarını açıkladı.

Asena Erkin, boşanma kararından sonra Beykoz Konakları’nda birlikte oturdukları villayı terk ederek İstinye’de lüks bir daire kiraladı ve 4 yaşındaki oğulları Çınar ile birlikte yeni evlerine yerleşti.

Şok boşanma kararının ardından Asena Erkin yakınlarına; “Kavga gürültü yok. Karşılıklı konuştuk, bu kararı birlikte aldık. Medeni bir şekilde boşanacağız. Davayı ben açıyorum” dedi.

Şok boşanma kararının ardından Caner Erkin’in moralinin bozuk olduğu iddia ediliyor. Ünlü futbolcu geçen hafta Asmalımescit’teki bir kulüpte takım arkadaşı Ozan Tufan ile efkar dağıtmıştı. Magazin muhabirlerinin; “Eşiniz niye yanınızda yok?” sorularına tepki vermişti.

Boşanma Kararının Sebebi Nedir?

Asena Erkin, Haziran 2013’te popçu Berkay ile Etiler-Akmerkez’deki bebek odasından çıkarken görüntülenmişti. Daha sonra Asena Erkin ile Berkay’ın Londra’ya birlikte gittikleri ortaya çıktı.

Çiftin 2015’teki yaz tatillerini ayrı geçirmesi “Evlilik bitiyor” dedikodusunu bir kez daha gündeme getirdi.

Asena Erkin’in, Instagram’da paylaştığı direk dansı görüntüleri hem eşini hem de Fenerbahçe Kulübü’nü çok kızdırmıştı.

Yaptığı Jestler Dikkatlerden Kaçmadı!

Ünlü futbolcu Caner Erkin’in yaşanan her çalkantıdan sonra eşi Asena Erkin’e yaptığı jestler dikkatlerden kaçmadı. Ünlü futbolcu, Asena Erkin’e Lamborghini, Porsche, Mini Cooper otomobil ve Çeşme’de yazlık almıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.