Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Caner ile Asena Erkin Sonunda Boşandı! Artık ikiside özgür

Magazin basınında boşanma konusuyla sürekli haberleri çıkan Caner ve Asena Erkin çifti artık kararını verdi. Tek seferde hemencik boşanan çift umursamaz tavırlarıyla basına yansıdı. Çocukları kimde kalacak?

Caner ile Asena Erkin Sonunda Boşandı! Artık ikiside özgür
31 Ocak 2016 18:43

Magazin basınında boşanma konusuyla sürekli haberleri çıkan Caner ve Asena Erkin çifti artık kararını verdi. Tek seferde hemencik boşanan çift umursamaz tavırlarıyla basına yansıdı. Çocukları kimde kalacak?

Fenerbahçe’nin vazgeçilmez oyuncularından olan Caner Erkin ile artık eski eşi olan güzel modacı Asena Erkin çifti tek celsede boşandı. Mahkemeye boşanmadan çok Caner Erkin ile hakimin maç sohbeti damgasını vurdu.

Arda, maç öncesi sevgilisiyle stres atıyor

Barcelona takımında top koşturan milli futbolcumuz Arda Turan, dünhem eski takımı Atletico Madrid’e karşı oynadı hem de doğum gününü kutladı. Başarılı futbolcu, maç öncesi stresini sevgilisi Aslıhan Doğan ile keyif yaparak atıyor. Arda’nın, “Biraz keyif zamanı” notuyla Instagram’dan paylaştığı bu fotoğrafa takipçilerinden ilginç yorumlar geldi. “Bu yaz evlenin” şeklindeki yorumların yanı sıra Arda’nın Atletico Madrid’e ilk golünü atmasını bekleyenler de bir hayli çoğunlukta…

Asena-Caner Erkin çifti dostça ayrıldı

Fenerbahçeli milli futbolcu Caner Erkin ile Asena Erkin, yollarını ayırdı. Evliliklerinin sona ermesini sosyal medya üzerinden duyuran Caner Erkin’in açıklamasını Asena Erkin de paylaştı. İşte o açıklama: “Bugün itibarıyla Asena Erkin’le aramızdaki evlilik sona ermiştir. Hayatın akışı içinde yaşanan bu durumla ilgili olarak, çocuğumun annesi olan Asena ile dostluğumun bir ömür boyu devam edeceğini kamuoyuyla paylaşmak isterim. Bu sebeple konuya
gerekli hassasiyetin herkes tarafından gösterilmesini, Asena, oğlumuz Çınar ve şahsımla ilgili spekülatif, kişilik haklarına aykırı yalan haber ve paylaşımlarda bulunulmamasını önemle rica ederim.”

Ayşegül Aldinç, “Sek’iz”le ortalığı kasıp kavuracak

Ayşegül Aldinç, uzun bir aradan sonra tabiri caiz’se turnayı gözünden vurdu. Farklı tarzıyla Türk Pop Müziği’nde ayrı bir yere sahip olan Aldinç, yepyeni şarkılardan oluşan albümü “Sek’iz” ile bu yıl hem çok dinlenecek hem de çok konuşulacak gibi görünüyor. Sanatçı, Instagram’dan yeni albümünü bu iddialı albüm kapağı fotoğrafıyla takipçilerine duyurdu. İddialı parçaların yer aldığı “Sek’iz” albümü geçtiğimiz cuma günü tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda yerini aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.