Dolar 32,5346
Euro 34,9863
Altın 2.440,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Caner Erkin’in Asena’yı Aldattığı İddiası

Uzun süredir ilişkilerinde sorun yaşayan Caner-Asena Erkin çifti boşanma kararı alırken, Caner Erkin’in Dinçerler ile arasında gizli aşk olduğu iddia edildi.

Caner Erkin’in Asena’yı Aldattığı İddiası
15 Ocak 2016 10:34

Uzun süredir ilişkilerinde sorun yaşayan Caner-Asena Erkin çifti boşanma kararı alırken, Caner Erkin’in Dinçerler ile arasında gizli aşk olduğu iddia edildi.

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre Fenerbahçeli Caner Erkin, sonunda pes etti! Yıldız futbolcu, boşanma davası açtı. Hiçbir maddi talepte bulunmayan Asena Erkin’in boşandıktan sonra işadamı aşkıyla yılın belirli bir kısmını Çanakkale’de geçireceği konuşuluyor…

3 YIL DAYANABİLDİ

Beklenen oldu… Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, önceki gün “Evliliğimiz çekilmez bir hal aldı” diyerek Asena Erkin’e boşanma davası açtı. Dilekçesinde evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını da söyleyen yıldız futbolcunun açtığı dava, akıllara Asena Erkin-Berkay skandalını bir kez daha getirdi. 3 yıl önce patlak veren skandalın ardından Caner Erkin, eşine sahip çıkarak şaşkınlık yaratmıştı.

İKİ SKANDAL…

Erkin çiftinin evliliğindeki sular tam durulmuşken bu kez ortaya ‘Mehmet Dinçerler’ çıktı. Asena Erkin ve Dinçerler, Alman basınının ortaya attığı aşk iddialarını yalanladı. Ancak Berkay’ın geçtiğimiz aylarda Etiler’deki bir gece kulübünde silahlı saldırıya uğramasının ardından yaşananlar ilginçti. Emniyet, Asena Erkin ve Dinçerler’i ifadeye çağırıp onlara “Azmettirici misiniz?” diye sormuştu.

KİM BU İŞ ADAMI?

Aylardır yan yana tek bir kare görüntü vermeyen hatta evlerini bile ayıran Asena ile Caner Erkin, böylece dedikoduları da doğruladı. Caner’in açtığı boşanma davasının yankıları sürerken ortaya bir şok iddia daha atıldı. İddiaya göre çılgın tasarımcı, Çanakkale Biga’ya yatırım yapan bir işadamıyla birlikte. Hatta Asena Erkin, resmi olarak ‘bekar’ olduktan sonra yılın bir kısmını da Biga’da geçirecek.

CANER SOYADINI VERMEDİ

Asena Erkin, yıldız futbolcudan tazminat talep etmeyecek. Oğulları Çınar’ın velayeti anneye verilecek. Caner Erkin, eşine aylık 10 bin lira yoksulluk nafakası ödeyecek. Bu arada Caner Erkin’in isteği üzerine Asena Erkin, boşanma kararı verildikten sonra Erkin’i değil kızlık soyadı olan Atalay’ı kullanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.