Dolar 32,6286
Euro 34,7879
Altın 2.511,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Canan Karatay’a Lahmacun Sürprizi!

Canan Karatay’ın Habertürk TV de katıldığı bir programda ilginç anlar yaşandı.

Canan Karatay’a Lahmacun Sürprizi!
13 Mart 2016 21:21

Son dönemin en sivri dilli doktorudur şüphesiz Canan Karatay. Özellikle şeker konusundaki sert çıkışları ile hepimizin aklına kazınmıştır. Şeker ve beyaz ekmeğe karşı açtığı savaşı her fırsatta dile getiren ünlü profesörün Habertürk TV de katıldığı bir programda ilginç anlar yaşandı.

Cansu Canan Özgen’in sunumu ile ekranlarda yer alan Öteki Gündem programında canlı yayında masaya lahmacun getirildi.

Öteki Gündem programının bir diğer konuğu ise Ümit Aktaş idi. Bu ikili ile beslenme şekilleri ile ilgili konuşulurken bir anda Karatay’ın lahmacun yemekten korkmayın sözleri hatırlatıldı.

Yayın ekibinin ise Canan Karatay’a bir sürprizi vardı. Saat epey geç olmasına rağmen getirilen lahmacun stüdyoda bir anca kahkaha rüzgarları estirdi.

Konu üzerine Özgen Karatay’a şu soruyu sordu; Hocam yiyeceğimiz sağlıklı besin budur öyle mi bunu yiyebilir miyiz? Karatay’ın cevabı ise manidar oldu.

Evet tam da bu yiyebilirsiniz ama tabi ki bu saatte değil. Sivri dilli çıkışları ile her söylediği olay olan Canan Karatay en son hamilelerdeki şeker yüklemesi konusu ile meslektaşları ile karşı karşıya gelmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.