Dolar 32,5933
Euro 35,0082
Altın 2.450,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

“Call of Duty: Black Ops 3” oyununda rekor kırdılar

“Call of Duty: Black Ops 3” oyununda büyük bir rekor daha kırdılar.

“Call of Duty: Black Ops 3” oyununda rekor kırdılar
17 Ocak 2016 21:29

“Call of Duty: Black Ops 3” oyununda büyük bir rekor daha kırdılar.

2015’te gerçekten oldukça güzel oyunlar gördük. Until Dawn, The Witcher 3: Wild Hunt, Metal Gear Solid: The Phantom Pain, Fallout 4, Star Wars: Battlefront, Assassin’s Creed Syndicate, Mortal Kombat X, FIFA 16, PES 2016 veNBA 2K16 gibi bu liste uzar gider. Peki ya sizce hangioyun en çok satın alınmıştır?

Şahsen bana soracak olsaydınız The Withcer 3, Fallout 4 ya da MGSV: PP derdim. Ancak benim de tahminimi boşa çıkaran Call of Duty: Black Ops 3, 2015 yılının en çok satın alınan oyunu olmayı başarmış.

Son yıllarda artık suyunu çıkardı diye eleştirilen, son oyunuyla aksiyonu tavan olmasına rağmen uçup kaçan artık ultra güçlere sahip askerler ile kapıştığımız Crysis mantığında hareket etmeye başlayan CoD’un bu kadar eleştiriliyor olsa da adı yetiyor demekki. 250 milyon adetten fazla satanCoD: BO3, sanki firmalara biraz “Aga zaten oynuyorlar işte, uğraşma boşveeer” mantığı getirmemesini diliyorum. Sonuçta tamam harika oyunlar, ama eski tadı kalmadı sanki..

Merak edenler için ikinci sırada NFL 16, üçüncü sırada Fallout 4, devamında ise NBA 2K16, Minecraft,Mortal Kombat X ve FIFA 16 şeklinde devam ediyor. Sonuç olarak ise Call of Duty serisi her ne kadar farklılaşsa da sadık bir fan kitlesine sahip olduğunu da buradan görüyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.