Dolar 32,5835
Euro 34,7936
Altın 2.413,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Çalışkan’dan Polis Günü Mesajı

Ayancık Ülkü Ocakları Başkanı Soner ÇALIŞKAN, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda Devletin bölünmez bütünlüğü için polis teşkilatlarının her şartta yanlarında olduklarının altını çizdi.

Çalışkan’dan Polis Günü Mesajı
11 Nisan 2016 11:24

Ayancık Ülkü Ocakları Başkanı Soner ÇALIŞKAN, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda Devletin bölünmez bütünlüğü için polis teşkilatlarının her şartta yanlarında olduklarının altını çizdi.

Çalışkan “10 Nisan Polis Günü”, necip milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği bir şükran günüdür. Bu anlamlı günde, yurdumuzun dört bir yanında görev yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki güzide mensuplarını takdirle selamlıyorum. Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bu güne; Devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin muhafazası, milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakarca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızın 171’inci kuruluş yıldönümünde, Türk Polisinin haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan fazlasıyla bahtiyarım. Tarihi şan ve şerefle, başarıyla dolu Emniyet Teşkilatımızın, çağın gereklerine uygun bir şekilde kendini sürekli yenileyen, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Kahramanmaraş’ımızın bir huzur şehri olması için büyük bir özveriyle ve hizmet aşkıyla çalışan bütün polislerimize şükranlarımı sunuyor, Emniyet Teşkilatımızın tüm mensuplarına üstün başarılar temenni ediyorum. Biz de Ülkü Ocakları olarak, Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehditlere karşı mücadele etmeyi kendisine görev edinen Türk Polis Teşkilatı’nın bu kutlu vazifesinde yürekten dualarımızla birlikte her zaman ve her şartta yanlarında olduğumuzu beyan ediyorum. Türk Polis Teşkilatı’nın, Polis Haftası’nı ve “10 Nisan Polis Günü”nü en kalbi duygularımla kutluyor, bu anlamlı günde; vatan ve görev uğrunda hayatlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyor, görev başında bulunan polislerimize sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum.’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.