Dolar 32,5496
Euro 34,8904
Altın 2.432,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Çakıcı’nın avukatından saldırı!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk, Alaattin Çakıcı’nın avukatı tarafından saldırıya uğradı.

Çakıcı’nın avukatından saldırı!
3 Ağustos 2016 17:10

Alaattin Çakıcı’nın avukatı olarak tanınan Mehmet Sinan İnce, darbe girişimi nedeniyle tutuklu bulunan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk’ü darp ettiğini açıkladı.

“YÜZÜNDEN KANLAR AKARKEN…”

Cezaevi’nde ziyaret ettiği müvekkilinin yanı sıra darbe girişimi nedeniyle tutuklu bulunan Öztürk’ün de adını görüş tutanağına yazan İnce, daha sonra yaşananları sosyal medya hesabından şu sözlerle aktardı:

“Bu sefer saklanabilecek veya ört bas edilebilecek şekilde değil alenen ve yüzünden kanlar akarken teslim ettim bu haini infaz koruma memurlarına Avukat Görüş Odasında.

“AĞLAYA AĞLAYA YALVARDI”

Bunların hepsi güvenlik kameralarında, mahkum yakınlarının, Sincan 2-No’lu F-Tipi 2. ve 1. Müdürlerinin gözleri önünde cereyan etmiştir ilaveten infaz koruma memurlarının gözleri önünde bu onursuz p. yalvara yalvara ağlayarak yalvarmıştır.”

“HER TÜRLÜ CEZANIN ARKASINDAYIM”

İnce bu saldırının ardından, her türlü cezanın arkasında olduğunu belirterek, “Bize yakışanı yaptığımıza inanıyoruz değerli dostlarım ve alacağımız her türlü cezanın da arkasındayım gerekiyorsa avukatlık ruhsatımı da iğrenç kumpasları ile iptal edebilirler, hiç farketmez çünkü bu kadarla kalmayacak !!!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.