Dolar 32,4646
Euro 34,7363
Altın 2.435,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Çakı Gibi Engelsiz Polis Selamı

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yılı törenlerine, Sinop halkının yanı sıra engelli vatandaşlar da büyük ilgi gösterdiler. Bu arada; engelli bir yurttaşın, Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner ile birlikte çakı gibi polis selamı vermesi törenlere renk kattı.

Çakı Gibi Engelsiz Polis Selamı
14 Nisan 2016 14:27

Türk Polis Teşkilatı’nın 171. Kuruluş yılı törenlerine, Sinop halkının yanı sıra engelli vatandaşlar da büyük ilgi gösterdiler. Bu arada; engelli bir yurttaşın, Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner ile birlikte çakı gibi polis selamı vermesi törenlere renk kattı.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’nci kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında, bütün yurtta olduğu gibi Sinop’ta da İl Emniyet Müdürlüğü’nce hafta içerisinde çeşitli programlar düzenlendi.

Hazırlanan programlar çerçevesinde; Büyük Cami’de Mevlit okutuldu, İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kurban kesildi, Çukurbağ Şehir Mezarlığı’ndaki Şehitlik’te Aziz Şehitlerimiz ziyaret edilerek kabirlerine karanfil konuldu, dualar edildi, Şehit – Gazi ve emekli aileleri ziyaret edilerek onurlarına Polisevi’nde yemek düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında; 10 Nisan 2016 Pazar günü de Valilik Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde bir tören düzenlenerek, Atatürk Anıtı’na İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner tarafından çelenk sunuldu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde göndere Bayrağımız çekildi, Polis Memuru Barış Can Kalyoncu tarafından,”Kahraman Polis” adlı şiir okundu.

Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya ve İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner’in günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından, çeşitli dallardaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verildi, tören sonunda Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Personeli Atatürk Anıtı önünde aile fotoğrafı çektirdi ve İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner Makamında tebrikleri kabul etti.

Bu arada; 10 Nisan 2016 Pazar günü Valilik önünde yapılan törenlereSinop İl Emniyet Müdürlüğü Personeli, Kamu Kurumları Temsilcileri ve Sinop Halkı ile birliktebazı engelli vatandaşlar da katıldılar. Bu engelli yurttaşlarımızdan birini Polis giysileri içerisinde selam verirken gören Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner yanına gelerek, bu durumdan gerçekten çok duygulandığını belirterek teşekkür ettikten sonra her ikisi birlikte çakı gibi Polis selamı vererek,”Bu Devlet, bu Millet, bu Vatan ve bu Bayrak için hiçbir engel tanımadan seve seve kanımızı ve canımızı vermekten çekinmeyiz” diyerek anlamlı bir mesaj verdiler.

Haber: Hikmet Kurada / Sinop

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.