Dolar 32,5643
Euro 35,0187
Altın 2.435,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Buse Terim, gün sayıyor!

7 aylık hamile olan Buse Terim, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çekiyor.

Buse Terim, gün sayıyor!
26 Temmuz 2016 18:00

Volkan Bahçekapılı ile 8 yıl süren birlikteliğini 2014 yılında evlilikle taçlandıran Buse Terim, kızını kucağına almak için gün sayıyor.

Euro 2016 sırasında sosyal medya üzerinden Fatih Terim hakkında kızı Buse Terim’e, tepki ve hakaret içerikli mesajlar gelmiş ve Terim, uzun süre gündemden düşmemişti. Bugün Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Buse Terim, çok yakın bir zamanda kızını kucağına alacak.

KARNI İYİCE BÜYÜDÜ

Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle birlikte Bodrum’da tatilde olan Buse Terim, İstanbul’a geri döner dönmez işinin başına geçti. Ofiste çekildiği bir fotoğrafı Instagram hesabı üzerinden paylaşan Terim’e, takipçilerinden binlerce beğeni gelirken, genç modacının büyüyen karnı da gözlerden kaçamadı.

7 aylık hamile olan Buse Terim, kızını kucağına almak için adeta gün sayıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.