Dolar 32,5159
Euro 34,7433
Altın 2.497,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 17°C

Bunların hesabını hep birlikte bozduk

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, darbe girişimiyle ilgili, “Aslında iyi hazırlanmışlar, planlar da yapmışlar, ama unuttukları bir şey vardı. Milletimizin de bir hesabı var, yüce Rabbimin de bir hesabı var. Bunların hesabını hep birlikte bozduk”

Bunların hesabını hep birlikte bozduk
24 Temmuz 2016 11:35

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, memleketi Alanya’daki Hükümet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutanlarla bir araya geldi. Türk bayrakları ve alkışlarla karşılanan Bakan Çavuşoğlu, 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi. Darbe girişiminin herkesi hedef aldığını ve bunu hazırlayanların planlarına iyi çalıştıklarını söyleyen Bakan Çavuşoğlu şunları söyledi:

“Aslında iyi hazırlanmışlar, planlar da yapmışlar. Çünkü cumhurbaşkanını nasıl öldürecekler, başbakana nasıl saldıracaklar, dışişleri bakanının konutuna nereden inecekler helikopterle, kimleri, ilk önce kahraman polislerimizi vuracaklar. Özel güçlerimizi vuracaklar, hassas noktaları, TRT’yi ele geçirecekler ve bu şekilde başarılı olacaklar. Bunların hesabını iyi yapmışlar, hesapları var ama unuttukları bir şey vardı. Milletimizin de bir hesabı var, yüce Rabbimin de bir hesabı var. Bunların hesabını hep birlikte bozduk.”  Bakan Çavuşoğlu’nun ardından kürsüye çıkan Dünya Ahıska Türkleri Başkanı Kassanov da Allah’ın Türk milletini koruduğunu, darbe girişiminden hemen sonra Türkiye’ye gelerek her gün bir ilde demokrasi nöbetine katıldıklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.