Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Bunlar hayvan bile olamaz

Rize’de ziyaret ettiği demokrasi nöbetinde konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, FETÖ mensuplarının hayvan bile olamayacağına, onlara hayvan demenin hayvanlara haksızlık olduğunu söyledi.

Bunlar hayvan bile olamaz
Aslan Özdemir
31 Temmuz 2016 09:25

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, gece yarısından sonra geldiği Rize’de 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan Rizelileri ziyaret etti. Burada Rizelilere hitaben bir konuşma yapan Çelik, FETÖ mensuplarının hayvan bile olamayacaklarını belirterek, “Rizeliler bunlar insan olabilir mi? Bunlar Türk milletidir diyebilir misiniz. Bunlar Müslüman olabilir mi? Tarım Bakanı olarak söylüyorum, bunlar hayvanda olamaz çünkü hayvana hakaret olur bunlara hayvan demek. Bunlar hiç acımadan bu milletin tankını topunu bu aziz milletin üzerine gönderdiler. Herkesi dinlediler. Dinlemedikleri tek bir şey var. Yaradanı dinlemediler. Zaten hep zalimlerden yana oldular. Bugüne kadar mazlumdan yana hiç olmadılar.”dedi.

Hayrettin Kaya

Yedirmeyiz lan yedirmeyiz.

Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyeceklerini haykıran Çelik, “Tarihi günler e tarihi bir gece yaşadık. Millet olarak görevinizi yaptınız. Herkes söylüyor ya, Menderes’i yediniz. Özal’ı yediniz. Muhsin Yazıcıoğlu’nu yediniz. Ben vallah yedirmeyiz değil, yedirmeyiz lan bunu bilin. Yedirmeyiz. Bunu herkes bilsin, kulağına küpe etsin. 15 Temmuz gece milletimiz gelecekte de ne yapacağını göstermiştir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.