Dolar 32,3153
Euro 34,7459
Altın 2.383,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Açık
Sinop
18°C
Açık
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 17°C
Cum 16°C

Bülent Akyol: “Milli Yas İlan Edilmeli”

İyi Parti Ayancık Belediye Başkanı aday adayı Bülent Akyol, yaptığı açıklamada milli yas ilan edilmesi gerektiğini vurguladı.

Bülent Akyol: “Milli Yas İlan Edilmeli”
24 Aralık 2023 13:46

İyi Parti Ayancık Belediye Başkanı aday adayı Bülent Akyol, Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta şehit düşen askerlerimiz için açıklamalarda bulundu.

Bülent Akyol yaptığı açıklamada Milli Yas ilan edilmesi gerektiğini vurgulayarak “Şehit düşen askerlerimiz için yaptığımız sadece Vatan sağ olsun deyip, dualarla geçiştirmeye çalışmak. 12 şehit verdiğimiz şu acı günlerde şehitlerimiz için yürümeyip Filistin için yürümek. Şu an yapılması gereken Milli yas ilan edilmeli ve Türkiye Büyük Millet Meclisi acilen toplanıp terör konusu ile ilgili tedbirleri tartışmalıdır.” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZ GÜNDEM OLMUYOR”
Akyol açıklamasının devamında şunları söyledi: “Dolandırıcılar, magazinciler ve spor kadar şehitlerimiz gündem olmuyor. Her zamanki gibi yine ateş düştüğü yeri yakıyor. Bir kaç gün siyasetçilerin hamasetli kınama sözlerinden sonra unutuyoruz. Oysa ki ayakta durmaya çalışan sıvasız evlerde yetişen vatan evlatları vatanı ayakta tutmaya çalışıyor. Ruhları şad olsun. Terör saldırılarında şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. “

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.