Dolar 32,5388
Euro 34,8796
Altın 2.488,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Boyabat'ta 165 Çocuk Sünnet Oldu

Sinop'un Boyabat Belediyesi Başkanlığı tarafından 165 çocuk sünnet ettirildi.

Boyabat'ta 165 Çocuk Sünnet Oldu
3 Temmuz 2013 14:50

 Boyabat Belediyesi Başkanlığı tarafından 165 çocuk sünnet ettirildi.

Her yıl geleneksel olarak yapılan sünnet şöleni renkli görüntülere sahne olurken, bu yıl sünnet olan 165 çocuk gönüllerince eğlenerek erkekliğe ilk adımını attı. Kalebağı mesire alanında yapılan sünnet şölenine, 165 çocuk aileleri ile birlikte katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan sünnet şöleni, çocukların palyaçolarla birlikte oynadıkları oyunlarla renkli görüntülere sahne oldu.

Törende bir konuşma yapan Boyabat Belediye Başkan Vekili Kadir Ermiş, her yıl geleneksel olarak yapmış oldukları sünnet şölenini bu yılda yapmakta duydukları memnuniyeti dile getirdi. Belediyenin sünnet uygulamasına gün geçtikçe ilginin arttığını ve sünnet ettikleri çocuk sayısında ciddi bir artışın olduğunu söyleyen Ermiş, "Çocuklarımız sünnet olmakla erkeliğe ilk adımını atmış oldular. Onlara uzun ve hayırlı ömürler diliyorum. Ailelerini de tebrik ediyorum" dedi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir ise sünnetin dinimizin bir gereği olduğuna dikkat çekerek, sünnet olan çocukları tebrik etti ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Sünnet olan çocuklar palyaçolarla birlikte gönüllerince eğlenirken, ses sanatçısı Aslı Şahin ve mahalli sanatçılar tarafından konserler verildi. Sünnet şölenlerinin her yıl yapılacağı belirtildi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.