Dolar 32,5577
Euro 34,9065
Altın 2.425,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 18°C

Boyabat Yenimahalle’de Park Çalışmaları

Boyabat Belediyesi tarafından ilçe merkezinde 8 ayrı mahallede 34 parkta onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Boyabat Yenimahalle’de Park Çalışmaları
16 Ocak 2016 15:44

Boyabat Belediyesi tarafından ilçe merkezinde 8 ayrı mahallede 34 parkta onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Boyabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir genelinde bulunan mevcut parklarda başlattığı yenileme çalışmalarına Yenimahalle giriş parkları ile devam ediyor.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı göreve geldiği 2014 yılında şehir genelinde ki park sayısının yetersiz olduğuna vurgu yaparak, “Her mahalleye bir park” vaadinde bulunmuştu.

Boyabat Belediye Başkanı Çakıcı, “İlçede 35’e yakın park bulunduğunu, bu parkların bazılarının yenilenerek yeniden hizmete sunulduğunu, yeni yapılacak parklarla birlikte bu sayının 50 lere çıkacağını belirtti. Başkan Çakıcı, belediye çalışmalarının şehrin dört bir noktasında devam ettiğini ve imkanlar doğrultusunda da devam edeceğinin altını çizdi.

Belediye tarafından Yenimahalle’de giriş parklarında yenileme çalışması başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Seçim öncesi vermiş olduğumuz sözler var. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek hem sözlerimizi yerine getirmeye hem de şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Yenimahalle’de bulunan giriş parklarında yenileme çalışması başlattık. Yenimahalle, Boyabat’ın giriş kapısı konumundadır. Boyabat’a gelen misafirlerimizin şehir hakkındaki ilk izlenimleri bu giriş kapılarında oluşmaktadır. Boyabat; tarih, turizm ve kültür şehridir. Bu nedenle şehrin giriş kapılarını güzelleştirelim ve Yenimahalle’ye ismine yakışır yeni bir park yapalım istedik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.