Dolar 32,3277
Euro 35,1006
Altın 2.305,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Boyabat Cezaevi’nden 2 Mahkum Firar Etti

Boyabat Cezaevi’nden 2 Mahkum Firar Etti
Aslan Özdemir
11 Temmuz 2016 11:55

Boyabat Cezaevi’nden 2 Mahkum Firar Etti

Hayrettin Kaya

Boyabat Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan 2 mahkum firar etti. Mahkumların yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Sinop’un Boyabat ilçesinde yer alan Kapalı Cezaevi’nden kaçan iki mahkum için arama çalışmaları başlatıldı. Edinilen bilgiye göre, Boyabat ilçesindeki Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda önceki gün sabah yapılan sayımda 2 mahkumun eksik olduğu fark edildi. Nitelikli yağma ve kamu malına zarar verme gibi suçlardan dolayı cezaevinde bulunan T.K. ve E.M. isimli mahkumların firar etmesiyle ilgili araştırma başlatıldı. Her iki mahkumun da 13 ila 16 yıl kesinleşmiş cezaları bulunduğu öğrenildi.

NASIL KAÇTILAR?

2 mahkumun firarıyla ilgili yetkililer henüz resmi açıklama yapmazken edinilen bilgiye göre firarilerin tırnak makasının törpüsü ile çatalı keskin hale getirdikleri, bu aletlerle cezaevi bahçesinin demirlerini kestikleri ve telleri de aşarak cezaevinden kaçtıkları tespit edildi. Olay sonrasında kamera kayıtlarını inceleyen yetkililer, firarilerin gece 22:00 sularında kaçtıklarını ve otobüsle Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne (AŞTİ) vardıklarını tespit etti.

Firarilerin yakalanması için geniş çaplı operasyonun başlatıldığı ve tüm güvenlik birimlerine de bilgi verildiği öğrenildi.

Haber: SİNOP PUSULASI ÖZEL HABER

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.