Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Boyabat Belediyesi alt yapı çalışmaları devam ediyor

Boyabat Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü(BOSKİ) ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerinde alt yapı çalışmaları devam ediliyor.

Boyabat Belediyesi alt yapı çalışmaları devam ediyor
Aslan Özdemir
13 Şubat 2017 12:15

Boyabat Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü(BOSKİ) ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerinde alt yapı çalışmaları devam ediliyor. Çalışmalar kapsamında Sefa Mahallesi’nde alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları gerçekleştirildi.

Hayrettin Kaya

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Boyabat Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürebilmek için çalışıyoruz. Kısa süre öncesinde yapılan referandum sonucunda ilçemize bağlanan Karacaören Köyü’müzün Sefa Mahallesi alt yapı açısından eksikliklerle dolu. Bu mahallemizde eksiklikleri gidermek adına alt yapı çalışmalarının startını verdik. Dört koldan çalışıyoruz. 7000m. alt yapı, yağmur suyu hattı yapıldı ve ilave olarak hattın ara bağlantıları da gerçekleştirildi” dedi.

Mahallede yapılan alt yapı çalışmalarına ilave olarak, mahallenin park ihtiyacını karşılamak üzere de çalışmalara başlandığını belirten Başkan Çakıcı, “Çocukların güvenli ve huzur içinde oynamalarını sağlamak, vatandaşın hem dinlenme hem de zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme amacı gözetilerek  belediye olarak belirlediğimiz alanlara yeni parklar yaparak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Boyabat Belediyesi alt yapı çalışmaları devam ediyor Boyabat Belediyesi alt yapı çalışmaları devam ediyor Boyabat Belediyesi alt yapı çalışmaları devam ediyor Boyabat Belediyesi alt yapı çalışmaları devam ediyor Boyabat Belediyesi alt yapı çalışmaları devam ediyor Boyabat Belediyesi alt yapı çalışmaları devam ediyor

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.