Dolar 32,5708
Euro 35,0052
Altın 2.461,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Bir Garip Aşk’ta Arnav, Khushi’den Ayrılıyor Mu?

Bir Garip Aşk 88. Bölümü ile ekrana geldi. İşte yeni bölümde yaşananlar…

Bir Garip Aşk’ta Arnav, Khushi’den Ayrılıyor Mu?
9 Mart 2016 22:54

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren büyük bir hayran kitlesine ulaşan Bir Garip Aşk, bu akşam 88. Bölümü ile ekranlara geldi. Peki, Bir Garip Aşk’ın yeni bölümünde neler oldu? Arnav Khushi’den ayrıldı mı?

Bir Garip Aşk‘ın yeni bölümünde en çok merak edilen Garima’nın özür dileyip dilemeyeceği oldu. Khushi’nin düğününü mahveden ve bu nedenle kendini daha sonradan çok suçlayan Garima, duyduğu pişmanlık duygusu ile kızıyla konuşmaya karar verdi. Kızından özür dileyen Garima, ilişkileri onarmak isterken, Khushi de Arnav’a çok kırıldı.

Arnav’ın kendinden ayrılma istediğini söyleyen Khushi, bırakıp gitmek istediğini söyleyerek ilişkiyi zora sokar. Fakat Arnav, aşkının arkasında durarak, Khushi ile evlenmek için elinden gelen her şeyi yapmaya karar verir.

Tüm izleyenler yaşananlardan dolayı ikilinin bir araya geleceğini düşünmezken, Khushi ile Arnav aşkı güçlü gelir ve ikili tekrar evlilik hazırlıklarına başlar.

Bir Önceki Bölümde Ne Olmuştu?

Bir önceki bölümde evlilik hazırlıklarını yapan çift arasında bekarlığa veda partisi sorun olurken, yaşanan gelişmeler ile birlikte evlilik iptal edilmek zorunda kaldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.