Dolar 32,5400
Euro 34,8621
Altın 2.424,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

“BİR ANNE BİR ÇİÇEK”

Ayancık Gençlik Merkezi Anneler günü dolasıyla çok güzel etkinlikleri dijital ortamda da gerçekleştirerek bir kez daha adından söz ettirdi.

“BİR ANNE BİR ÇİÇEK”
12 Mayıs 2020 12:24

Ayancık Gençlik Merkezi Anneler günü dolasıyla çok güzel etkinlikleri dijital ortamda da gerçekleştirerek bir kez daha adından söz ettirdi.

Evladı olmayan ve çocukları uzakta olan annelere sosyal mesafe kuralına uyarak karanfiller hediye edip, sıhhat ve afiyet  dilekleri ile yalnız olmadıklarını bir kez daha hissettirerek Anneler gününü kutladık.

Gençlik Merkezi Müdürü Fatma DEMİR, başta Şehit Anneleri olmak üzere annelerin, Anne şefkatine sahip ve evladını kaybetmiş tüm kadınların anneler günü kutladığını söyledi.

KUAFÖR VE BERBERLERE MASKE

Gençlik Merkezi Müdürü Fatma DEMİR “Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ayancık Gençlik Merkezinde Covid-19 salgınından korunma amacı ile yüz korunma siperlikleri üretilmektedir.

Gençlik Merkezinde üretilen yüz koruma siperlikleri salgının henüz bitmemesi nedeni ile hem kendilerini hem müşterilerinin sağlıklarını korumaları adına 11.05.2020 tarihinde hizmete açılan kuaför ve berberlere dağıtılmıştır.” dedi.

"BİR ANNE BİR ÇİÇEK" "BİR ANNE BİR ÇİÇEK" "BİR ANNE BİR ÇİÇEK"

 

 

YORUMLAR

  1. mustafa dedi ki:

    mustafa lalla