Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Beyaz Masa çalışıyor

Boyabat Belediyesi Beyaz Masa birimi vatandaşlardan gelen şikâyet ve taleplere anında müdahale ederek halkın sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Beyaz Masa çalışıyor
Aslan Özdemir
27 Şubat 2017 11:51

Boyabat Belediyesi Beyaz Masa birimi vatandaşlardan gelen şikâyet ve taleplere anında müdahale ederek halkın sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Hayrettin Kaya

Beyaz Masa birimi ile vatandaşların tüm sorunlarını belediyeye rahatlıkla iletebildiklerini ifade eden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Halkımızın sorunlarına büyük önem veren bir belediye olarak halkla doğrudan iletişim kurmaya büyük özen gösteriyoruz. Bu nedenle halkımızın şikâyet ve taleplerini varsa mahalle ve sokaklarındaki aksaklıkları bizlere rahat ve hızlı bir şekilde ulaştırabilmesi adına göreve gelir gelmez ilk olarak Beyaz Masa birimimizi kurduk. ALO 153 numaralı telefonu arayan vatandaşlarımız belediyemize bu şekilde rahatlıkla ulaşabiliyor ve sorunlarını bizlere iletiyorlar. Vatandaşlarımızın ilettiği tüm konuları bilgisayar üzerinden sistemimize kaydeden sorumlu arkadaşlarımız sorunların takibini yaparak en kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlıyor bu sayede vatandaşımızın ilettiği ve belediyemizi ilgilendiren tüm konular ele alınmış oluyor” dedi.

Boyabat Belediyesi Beyaz Masa ayrıca Belediyeye iletilmek üzere, erzak, kömür, yardım vb. istekleri de değerlendiriyor. İlçe genelinde detaylı araştırmalar yapan Beyaz Masa İlçe halkının sorunlarına çözümler getirmek için çağdaş teknolojik imkanları da kullanarak Belediyenin, halkla ilişkiler ekipleriyle de işbirliği halinde çalışıyor.
.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.