Dolar 32,5560
Euro 34,8671
Altın 2.427,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Bergüzar Korel’den Sevgililer Günü Eleştirisi / Sosyal Medyayı Adeta Salladı

Bergüzar Korel’ın bir çok oyuncularda ciddi anlamda başarı getirdiği biliniyor. Elde edilen başarılar doğrultusunda yüksek hayran kitlesine sahip olan Bergüzar Korel sosyal medya’da yapmış olduğu açıklamalarla dikkat çekti. Bergüzar Korel Sevgililer gününün tamamen dünyanın en saçma günü olduğunu belirterek, tüketilen bir gün diyerek bana sormayın açıklamasında bulundu.

Bergüzar Korel’den Sevgililer Günü Eleştirisi / Sosyal Medyayı Adeta Salladı
10 Şubat 2016 19:40

Bergüzar Korel’ın bir çok oyuncularda ciddi anlamda başarı getirdiği biliniyor. Elde edilen başarılar doğrultusunda yüksek hayran kitlesine sahip olan Bergüzar Korel sosyal medya’da yapmış olduğu açıklamalarla dikkat çekti. Bergüzar Korel Sevgililer gününün tamamen dünyanın en saçma günü olduğunu belirterek, tüketilen bir gün diyerek bana sormayın açıklamasında bulundu.

BERGÜZAR KOREL KİMDİR?

Çocukluğunu Ulus’ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji’nde yaptı. Kolejden mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü tamamladı.Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuva-yi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht’in workshop çalışmalarına katıldı.

İlk dizi rolünü 1998 yapımı olan Kırık Hayatlar’da aldı. Ardından 2005 yapımı Kurtlar Vadisi: Irak filminde Leyla karakteriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Kurtlar Vadisi filmi için rol teklifi geldiğinde hasta olan babası Tanju Korel’in doktorları hastayı kaybetmek üzere olduklarını söylüyorlardı. Bu koşuşturmanın içinde önce rolü geri çevirdi. Ancak annesinin “Baban bu görüşmeye gitmeni isterdi” sözüyle ikna oldu ve teklifi kabul etti. Bu rolün bir zorluğu da Leyla karakterinin Arapça konuşuyor ve filmin canlı çekilecek olmasıydı. Bergüzar Korel bu dili hiç bilmemesine rağmen çok kısa bir sürede rolüne hazırlandı ve çok başarılı oldu. Film gişe rekorları kırdı.

Kurtlar Vadisi Irak’ta yakaladığı başarının ardından yine aynı yıl çekilen Zeytin Dalı dizisinde İklim karakterini canlandırdı. Bu arada Reklam filmlerinde rol aldı. Asıl büyük çıkışını ise Kanal D’nin “2006’nın En Fazla Reyting Alan Dizisi” ünvanını alan Binbir Gece’deki Şehrazat Evliyaoğlu rolüyle yaptı. Bu rolde kendisine oyuncu koçluğunu ünlü sanatçı Ayla Algan yaptı. Bu dizideki başarılı performansı ile 2006 Altın Kelebek En Başarılı Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.