Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Benimle göz göze gelmekten korkuyor!

Beşiktaş’ın milli forveti Cenk Tosun, hocası Şenol Güneş ile ilgili ilginç bir açıklamada bulundu.

Benimle göz göze gelmekten korkuyor!
26 Temmuz 2016 10:15

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, Avusturya kampında çalışmaların iyi gittiğini belirterek, “Çok şükür büyük bir sakatlık vermedik. Çalışmalar iyi  gidiyor. Hoca yüklemeler yapıyor. Arada maçlar oynuyoruz. Takım tam hazır değil ama gün geçtikçe hazırlanıyoruz” dedi.

BEŞİKTAŞ’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde oynayacaklarını ve bunun heyecanını yaşadıklarını kaydeden siyah-beyazlı oyuncu, “Şampiyonlar Ligi, bu işin en yükseği. Bunun üstü yok. Biz de Beşiktaş’ı ve Türkiye’yi orada en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

 Takımda oynamak için kendisini her zaman hazır tuttuğunu anlatan Cenk  Tosun, şunları kaydetti:

HOCAYLA HEP GÖZ GÖZE GELİYORUM

“Onu da başarıyorum. İdmanlarımı yüzde yüz yapıyorum. Ekstra çalışmalarımı yapıyorum. Maçta oyuna girip takıma faydalı olmak istiyorum. Her zaman hocaya bakıyorum, inşallah çağırır diye. Hoca da bir yerde söylemiş, ‘Cenkle göz göze gelmeye bile korkuyorum artık, her zaman gözüme bakıyor al beni’ diye. Yeni sezonda da elimden geldiği kadar gol atmaya çalışacağım.”

MİCHAL JORDAN HAYRANLIĞIMDAN DOLAYI 23 GİYİYORUM

Yeni sezonda kaç numaralı formayı giyeceğine karar vermediğini dile getiren siyah-beyazlı futbolcu, şöyle konuştu:

 “9 numarayı milli takımda giyiyorum. Gaziantepspor’a geldiğimden beri 23 numarayla oynadım. Michael Jordan’a  hayranlığımdan dolayı giydim, uğurlu geldi. İlk sene devam ettim. Bu sezon 23 ile 9 numara arasında gidip geliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.