Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ben Beşiktaş’la anlaştım!

Eto’o, ücretinde indirim isteyen yöneticilere “İndirim yapacaksam, Beşiktaş’ta oynarım. Ben Beşiktaş’la anlaştım, siz de anlaşın.” resti çekerek ülkesine gitti.

Ben Beşiktaş’la anlaştım!
Aslan Özdemir
31 Temmuz 2016 15:44

Gündemden düşmeyen Eto’o ile Beşiktaş flörtünün detayları ortaya çıkmaya başladı. Kamerunlu futbolcunun, Antalyaspor’la köprüleri atmasına neden olan şeyin kulübün yıllık ücretinde indirim yapmasını istemesi olduğu belirtildi. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk’ün 35 yaşındaki golcü ile görüşüp “Finansal fair play yüzünden bütçemiz 30 milyon TL, sadece sen tek başına 10 milyon TL alıyorsun. Alacaklarında indirime gitmelisin” sözleri fitili ateşledi.

Hayrettin Kaya

MADEM İNDİRİM YAPACAĞIM…

Eto’o bu öneri sonrası Antalyaspor’la teminat krizi yaşamasının ardından da “Madem ücretimde indirim yapacağım. O halde bu indirimi Beşiktaş’ta oynamak için yaparım” diyerek siyah-beyazlılara kendisini önerdi. Beşiktaş’ın ‘bonservissiz gel, 1.7 milyon euro garanti artı bonus veririz’ dediği golcü oyuncu da başkan Şafak Öztürk ile yaptığı ikinci toplantıda “Ben Beşiktaş’la anlaştım. Siz de anlaşın. Zaten 2 yıllık paramı ödeyemezsiniz” diyerek resti çekti.

GELİŞMELERİ AFRİKA’DA BEKLİYOR

Geçtiğimiz günlerde takımın kampını terk ederek Antalya’ya gelen Eto’o’nun buradan da ayrılarak Afrika’ya gittiği ve transferin sonlanmasını bekleyeceği gelen haberler arasında. Eto’o’nun siyah-beyazlı takımı istemesinin temel nedeni de 4 başlıkta toplanıyor:

1- Antalyaspor’un kendisinden yarı yarıya indirim istemesi.

2- Alacakları için teminat gösterilememesi.

3-Yeni yönetimle anlaşamaması.

4- Kariyerinin son yıllarında bir kez daha Şampiyonlar Ligi’nde oynama arzusu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.