Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İKTİDAR GÜCÜNE DİKKAT ÇEKTİ!

Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Sinop Kapalı Pazaryerini ziyaret etti. Üçüncüoğlu, “15 yıldır aynı şekilde devam ediyor. Bir 5 yıl daha bu böyle gidemez” dedi.

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İKTİDAR GÜCÜNE DİKKAT ÇEKTİ!
30 Ocak 2024 21:24

AK Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu,  ziyaretlerine devam ediyor. Pazar esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla istişare eden Üçüncüoğlu, sorunları bildiğini ve ortadan kaldırmak için çalışacaklarını kaydetti. Üçüncüoğlu, Ziyaretlerinde iktidar gücünün Sinop için büyük önem taşıdığını söyledi. Pazar yerinde Esnaf ile sohbet eden Üçüncüoğlu, esnafın tuvalet talebine “Şehrin her yerine ücretsiz tuvalet yapacağız.

 BİR BEŞ YIL DAHA BÖYLE GİTMEZ!

Üçüncüoğlu, pazarcı esnafı ile yaptığı sohbette “Bu şehrin çehresini el birliğiyle değiştirelim. Bu sefer farklı olsun. 15 yıldır aynı şekilde devam ediyor. Bu şekilde hiçbir şey yapılmıyor. Her şey ortada kaldı. Çöpler, altyapı, kanalizasyon her şeyi görüyorsunuz. Bir 5 yıl daha bu böyle gidemez. Pazaryerinin komple elden geçmesi lazım. Herkes kendine göre yapmış” Dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.