18 Mart 2026, 11:57:15
Dolar 44,2178
Euro 51,2164
Altın 7.124,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 10°C
Az Bulutlu
Sinop
10°C
Az Bulutlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 11°C
Cts 12°C

Başkan Tugay: Şehit Yakınları ve Gaziler Bizim Kutsal Sorumluluğumuzdur

Başkan Tugay, şehit yakınları ve gazilerin kutsal sorumluluğumuz olduğunu vurgulayarak destek ve saygı çağrısında bulundu.

Başkan Tugay: Şehit Yakınları ve Gaziler Bizim Kutsal Sorumluluğumuzdur
18 Mart 2026 10:42

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelerek kendilerine desteklerini iletti. Bu ziyaretlerde Başkan Tugay, İzmir’deki çeşitli şehit aileleri ve gazi derneklerinin temsilcileriyle buluştu ve belediyenin sunduğu hizmetlerin önemini vurguladı.

Şehit Aileleri ve Gazi Derneklerini Ziyaretler

Başkan Tugay programına ilk olarak Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile başladı. Dernek Genel Başkanı Erdem Çerçioğlu, İzmir bünyesindeki ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek Belediye Başkanı Tugay’a teşekkür etti. Ardından Tüm Emniyet Teşkilatı Mensupları Vazife Malulleri ve Şehit Aileleri Derneği (TEMŞAD) ziyaret edildi. TEMŞAD Genel Başkanı Ufuk Çoban, belediyenin sunduğu evde bakım hizmeti ve temizlik destekleri için takdirlerini iletti. Tugay’ın üçüncü durağı Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi oldu. Şube yönetimi, Başkan Tugay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Günün son ziyaretinde ise İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği temsilcileri karşıladı ve belediyenin gösterdiği ilgili için teşekkür etti.

Başkan Tugay’ın Mesajları ve Hizmet Taahhüdü

Dr. Cemil Tugay, gerçekleştirdiği tekliflerde şehit aileleri ve gazilerin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, desteklerinin kesintisiz devam edeceğini belirtti. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde hizmet kalitesini artırmak için çaba gösterdiğini dile getiren Tugay, bu çalışmaların fedakar şehitlerin ve gazilerin emanetine sahip çıkma amacı taşıdığını vurguladı. Ayrıca Ramazan Bayramı öncesinde yapılan ziyaretten dolayı birlik ve beraberlik mesajlarını iletti, sosyal etkinliklerle dayanışmanın güçlendirilmesini hedeflediklerini ifade etti. Başkan Tugay, Kemeraltı esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla görüşmeler gerçekleştirdi ve talepleri dinledi.

Kaynak: BYZHA

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.