Başkan Hatice Gençay’dan Kadınların Emeği ve Dayanışması Üzerine Önemli Mesaj
Başkan Hatice Gençay, kadınların emeği ve dayanışmasının önemine dair güçlü ve ilham verici mesajlar paylaştı.
Didim Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında belediyede görev yapan kadın personeller için anlamlı bir program organize etti. Bu etkinlikte, farklı birimlerde görev yapan kadın çalışanlar Ramazan ayının manevi atmosferinde aynı sofrada buluştu.
Başkan Hatice Gençay Kadın Personellerle Buluştu
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, düzenlenen etkinliğe katılarak kadın personellerle bir araya geldi. Kadınların gününü kutlayarak, emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti ve görev yapan kadınlara özel hediyeler takdim etti. Personeller de Başkan Gençay’a gününü kutlayarak teşekkürlerini sundu. Program süresince, katılımcılar samimi ve sıcak bir ortamda bir arada vakit geçirdi.
Başkan Gençay’dan Kadın Emeğine Vurgu
Konuşmasında kadınların toplumdaki değerine dikkat çeken Başkan Gençay, "Belediyemizdeki kadın çalışma arkadaşlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum. Ramazan ayının bereketiyle aynı sofrada birleşerek dayanışmamızı daha da güçlendirdik. Emek veren tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Kaynak: BYZHA