Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Başkan Genç: “15 Temmuz yeni bir milattır”

Demokrasi nöbetini sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 15 Temmuz’un Türkiye için yeniden diriliş, yeniden yükselişin tarihi olduğunu söyledi.

Başkan Genç: “15 Temmuz yeni bir milattır”
31 Temmuz 2016 18:50

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, meclis üyeleri ve belediye personelinin de yer aldığı nöbette Canik’teki Roman vatandaşlar da nöbet tutarak demokrasiye ve vatanına sahip çıktı. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren nöbette vatandaşlarla oturan ve sohbet eden Başkan Genç, 15 Temmuz’un Türkiye ve mazlum coğrafyalar için bir milat olduğunu belirterek, 15 Temmuz’un yeniden diriliş ve yeniden yükselişin tarihi olduğunu söyledi.

“Hedeflerimize daha kararlılıkla ilerleyeceğiz”

Türkiye’nin darbe girişimine rağmen yükselişini sürdürdüğüne işaret eden Başkan Osman Genç, “Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü bir tarihi var. Büyük devlet olacaksak bu badireleri atlatmak zorundayız. Atlattık çok şükür. İnşallah bundan sonra ülkemiz, geleceğe doğru umutla ve kararlı bir şekilde bu hedeflerine ulaşacaktır. 15 Temmuz farklılıklarımıza rağmen birlikte yaşayabilmemizin önünü açan bir milattır. 15 Temmuz, yepyeni bir Türkiye’nin tarihidir. 15 Temmuz öncesi ve sonrası diye ikiye ayırabiliriz aslında. 15 Temmuz, ülkemiz ve milletimiz için yeni bir milattır, yeniden diriliş ve yükselişin tarihidir. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. Bundan sonra inşallah bu hedeflerimize daha kararlılıkla ilerleyeceğiz” dedi.

“Yepyeni bir Türkiye var”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sadece Türkiye’nin değil, mazlumların da lideri olduğunu ifade eden Başkan Genç, “Onlar zannettiler ki Türkiye eski Türkiye. Türkiye değişti. Artık eski Türkiye yok. Yepyeni bir Türkiye var. Demokrasine sahip çıkan, geleceğine sahip çıkan bir Türkiye var artık. Bu millet bir daha başbakanını darağacına göndermez. Tüm dünya artık hesaplarını 15 Temmuz’dan sonra şekillenen Yeni Türkiye’ye göre yapacak. Milletimiz dik durduğu müddetçe, müddetçe bu meydanları doldurduğumuz müddetçe ülkemiz de, Cumhurbaşkanımız da rahat. Milletimiz devletinin arkasında durduğu müddetçe ülkemiz ayakta kalacak, hedeflerine daha kolay ulaşacak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.