Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Başkan Ergün’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, ‘’Kutlu Doğum Haftası’’ ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Ergün’den Kutlu Doğum Haftası Mesajı
Aslan Özdemir
19 Nisan 2016 14:48

Belediye Başkanı Ayhan Ergün, ‘’Kutlu Doğum Haftası’’ ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Hayrettin Kaya

Belediye Başkanı Ayhan Ergün; “ Kutlu Doğum Haftası’nın İslam âlemi için çok önemli bir hafta olduğunu belirterek, bu güzel ve anlamlı haftada, insanları güzel ahlak, doğruluk ve huzurla buluşturan İslam dininin değerler üstü ve çağlar ötesi mesajını bizlere ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) kutlu doğumunun yeni bir yıl dönümünü idrak ediyoruz. Hz. Muhammed’in (SAV) yolundan yürümek ve onun birleştirici fikirlerini anlamak ve yaşamak huzur ve barışın kapısını açan en önemli anahtardır.

Bu vesile ile 14-20 Nisan tarihlerinde kutlanan ve insanlığın kurtuluşu için dünyamıza gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in doğum gününün içinde bulunduğu Kutlu Doğum Haftası’nı kutlar, tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.